Moze samochod nie jest najladniejszy ale ma dobry silnik, jakosc materialów i mój przypadek jest prawie nie zawodny nigdy nie zzostalem na trasie.
wedlug mnie jest to najmocniejsza strona auta, auto ciągnie jak rakieta, gorzej jedsnak ze spalaniem.
biegi wchodzą bardzo lekko moze oprocz wstecznego ktory czasem zgrzyta jak w starze choc nie zawsze.
amortyzatory dobre choc tylne troche za miekkie. Uklad jezdny dosc stabilny, bez luzow ale przy predkosciach ok 180km/h auto zaczyna myszkowac po drodze sczegolnie gdy sa koleiny.
Do przodu i na boki widocznosc dosyc dobra choc moga przeszkadzac przednie slupki, do tylu jest gorzej trzeba cofac na wyczucie ale taki problem jest chyba w kazdym sedanie(mi pasuje) .
Przelaczniki dobrze rozmieszczone wszystko pod reka. jakosc plastików nie najgorsza, tapicerka welurowa.
W zimie swietnie, cieplo w aucie jest juz po paru minutach w lato gorzej jak w kazdym aucie bez klimy.
Z przodu dobrze z tylu osoby przy wzrocie ok 180cm nie powinny miec problemow.
Dobre, glosno w aucie zaczyna robic sie przy 120km/h
Jesli ma sie ciezka noge to trzeba sie liczyc z czestym odwiedzaniem stacji, ale to przyspieszenie wszystko wynagradza ;), super jest widziec miny kierowcow wszystkich golfow GTI itp. kiedy wachaja spaliny.
Tutaj jest super. Za 10tys mozna dostac 6-7letnie autko z full wypasem(elektr szyby, lusterka, wspomaganie, ABS, 2 poduchy, centralny zamek, i najlepszym silnikiem.
Jesli dbamy o auto nie powinno byc problemów. Tylko zmieniac olej , filtry, żarówki i w droge
Mi szczelil aternator(to normalka) ale na szczescie na gwarancji, i przy 70kkm rozrusznik. Tak spoko
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 101KM 74kW