: W wersji 1.4 za tapicerką w drzwiach kryje się jedynie blacha która na szerokość drzwi w środku jest pusta . Radzę uważać przy każdej prędkości ja bezpieczeństwo
Kupiłem za 2100 na pierwsze auto, nie żałuję !
Daje 5 gwiazdek jeśli chodzi o jego wytrzymałość . Na 7letnim oleju bez wymiany był jezdzony po 160/180km/h przez długi okres i dopiero dał znać że trzeba wymienić . Nie wiem jak to możliwe ale jednak .
Trojeczka za synchronizator , biegi 2 i 3 zgrzytają przy wbiciu . Ogólnie gładko wchodzą .
Tutaj dwa , gdyż w mojej 1.4 nie ma wspomagania a sedanem ciężko jest manewrować bez tego.
Bardzo przyjemnie się jezdzi , wręcz płynie . Wysokie zawieszenie to dla mnie plus ze względu na różne tereny gdzie może bez problemu jechać . Generalnie żadnej korozji
Tutaj jestem neutralny . Jest okej ale mogłoby być lepiej
7/8 na 100 na trasie . 10l około w mieście . Bez gazu dla początkujących to słabo .
Ogrzewanie lepsze niż w autach typu Volvo S40 , wentylacja jednak to dmuchawa a nie klima lecz gdy zalapie zimne powietrze to i w lecie można się schłodzić o dziwo .
Ja byłem w małym szoku wchodząc na przód jak i tył ile miejsca jest . Nieraz trasy 200km i więcej w 5 osób i każdy zadowolony . Zdecydowanie plus
Do pewnej prędkości jest super , przy +100km/h jest cienko niestety .
Jak ktoś szanuje to nic się nie stanie i jedynie paliwo . Jednak jeżeli już to groszowe sprawy na szczęście
Stosunek celujący . Nic dodać , nic ująć
Gdybym nic mu nie robił takiego to bez usterek bym dalej jeździł . Auto pancerne . Trzeba uważać na korozję , u mnie z tym problemu narazie nie ma
Nie było
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i EL 71KM 52kW