Ma kilka wad ale nie ma idealnych rzeczy, ale więcej dobrego niż złego. Części do tego samochodu nie są drogę.
Jak na 1.2 8v całkiem nieźle sobie radzi :) nie jeden samochód wydyma z pod świateł z taką samą pojemnością.
Skrzynia niestety nie zbyt dobrze dobrana, ale jak na samochód tej klasy nie ma na co liczyć. Moim zdaniem najgorzej jest z 3biegu na 4 :)
Myślę że samochód się prowadzi dobrze, w mojej wersji nie mam wspomagania, wystarczy jechać 1km\h i można jedną ręką kręcić, ponieważ samochód ma małą wagę.
Na widoczność również nie narzekam. Jestem użytkownikiem samochodu Fiat Linea to tam jest w ogóle kaplica z widocznością. Co można zarzucić to wysoki tył samochodu co może utrudniać początkującym kierowcą parkowanie, i jest kilka martwych punktów.
Myślę że wszystko jest w porządku.
Maszyna radzi sobie dobrze z ogrzaniem wnętrza.
Wygodne fotele przednia, z tyłu nieco gorzej. Jeżeli chodzi o bagażnik to jest ogromny.
Przy małych prędkościach uważam że jest dobrze, gorzej np na autostradzie, jak ktoś jest fanem dobrej jakości muzyki to nie polecam. W aucie jest bardzo mało miejsca na głośniki a żeby uzyskać dobre brzmienie to bez wyciszenia się nie obejdzie.
Miasto 10-12 litrów LPG
Trasa 7-9 litrów LPG
Ceny przeglądu nie znam, ponieważ tym się zajmują rodzice ;D
Jeśli użytkuje się samochód normalnie to nie ma problemów z usterkami, gorzej jak ktoś lubi poszaleć itp.
Wszyscy uważają Fiata za złom i najgorszą markę.
Ja mam całkiem inne zdanie. Ta firma zajmuję się samochodami dla rodziny w niższej średniej klasie.
Więc nie ma co, cena do jakości jest bardzo dobra, chociaż wiadomo mogło by być lepiej :)
Miał czasami lekkie problemy z odpalaniem.
Samochód jest u mnie praktycznie od nowości, nigdy mnie nie zawiódł.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 8V 75KM 55kW