auto doskonale spisuje sie w miescie i po trasie , pragne pozdrowic pana z bmw , ktory wymiekl ( nie jechal byle czym tylko 318 wersja e 46 ) swoja droga gosciu w zabudowym mial 130 gdy wbil sie poza zabudowany to widac bylo ze próbuje odjechac , odrazu mu docislo do ziemi furke i mieli ostro a ja sobie myk, bieg dostosowalem i but odrazu 160 na blacie i jeszcze bylo pod noga za nic nie mogl sie odemnie odkleic
silnik 1,1, to bajka ma kopa nieziemskiego daje rade w trasie wiekszym i z pozoru mocniejszym
tyl troszke za lekki i lubi podskakiwac, ale mozna sie przyzwyczic
widocznosc dobra renerwuja troszke tylna boczne szyby , ale da sie przyzwyczaic
nigdy nie otwieram szyb , lato bylo przeciaz upalne ja ustawian nawiew na 2 albo 3 i to wystarcza
jak na tak male auto jest spoko , mam 180 cm i 90 kg jest wrecz super ,zwlaszcza w porównaniu z corsa C gdzie jazda 40 minut konczy sie tym ze ledwo wychodze z samochodu
jak go kupilem to niewiedzialem kiedy chodzi a kiedy zgaszony
ja ktos umie jezdzic to w lato po trasie moze ze jsc do 4,25 , ale srednio to 4,5 4,8(spalanie podalem na tej samej trasie a 4,5 4,8 tyczy sie jazdy nie szybszej jak 120) po miescie ( centrum sosnowca ) spalanie wychodzi do 5,5 nie jezdze szybciaj jak 90
ja na takie pieniadze to super nic nie trzeszczy elementy dobrze spasowane
znawcy tematu (znawcy fiata) wiedza ze jest to jeden z najlepszych modeli pod warunkiem ze ma 1,1 pod maska