Spodziewłem się problemów a jest całkiem niezawodne. Dobre do miasta i dla 2 osób. Bagażnik tylko na kilkudniowe zakupy. Niby małe o z przodu dużo miejsca. Niestety Na dzisiejsze czasy, to chyba już się nie nadaje. Mało bezpieczne. On i ona, mniej zamożni, wolą sami niż komunikacją, nie mają dzieci, 2 razy w roku jadą sobie na urlop w Polsce - IDEALNE!
Jak na tal małe autko, to bardzo dynamiczny silnik. Niestety tylko do 80-100 km/h. W trasę to auto się nie nadaje. Strach nim wyprzedzać. Powyżej 100 km/h robi się głośno. W mieście jest bez zarzutów. Bardzo polecam PB98!!! Zmienia się praca silnika.
Biegi wchodzą jak tę klasę bardzo dobrze i lekko. Daję 4 bo czasami na światłach opuźniam start. Jedynka nie zawsze wejdzie za pierwszm razem.
Stuki i bujanie. Lecz jest coś wtym samochodzie, że mimo to fajnie się prowadzi.
Wszystko dookoła. Możliwa jazda na "żyletkę"
Klimy brak. Jak na tę klasę, to bez zastrzeżeń. Ciepło wieje w zimę po około 3 minutach. Na maxa nie da się wytrzymać - gorąco. W deszcz niestety trzeba dobrze powiać na przednią szybę - para.
Przód - bardzo dużo nad głową, na nogi - ocena 5. Z tyłu - jak w coupe - ocena 1. Kierowca - patrz ocena przód minus za miejsce na pedały - jak w gokardzie (mi strzyka lewe kolano na początku:) ). Ogólnie średnia 2,5 lecz dałem 3 za to z zewnątrz wygląda na mniejsze oraz że nikt go nie kupuje dla więcej niż 1-2 osoby.
Małe, tanie, więc dość głośne na wyższych obrotach. Jak wleję PB98 i jadę 60-70 na 4 biegu, to całkiem miło.
Nie warto dziś kupować now.ego. Szkoda kasy. Ogólnie mało płacisz - mało otrzymujemy
Jeżdżę nim 3 lata a rok produkcji 2001. Wymieniłem 2 żarówki - postojowe przednie. 1 żarówka - tablica rej. Padł silink tylniej wycieraczki. Raz zawiesił się alteranor i przez około godzine pokazywał brak ładowania. Lecz sam sie odwiesił.
Niby Fiat a dla mnie dość pewne. Szkoda, że nie wytrzymał elektrowentylator chłodnicy.