Autko jakie jest każdy wie. Ani duże, ani sportowe, ani jakieś tam extrawaganckie. Ot mały samochodzik, zwinny i sympatyczxny. Na traski uderzam nim śmiało i wcale sie nei męczę. 600 km z palcem w oku i wale na pisko po dojechaniu na miejsce. Nie męczę sie w nim, nie marudzę tylko jadę. A jak komuś ciasno, to znaczy ze jest za duży, a dla takich to są większe samochody.
Ocena najwyższa, bo jak na tą moc i pojemność to naprawdę świetnie sobie radzi.
Wszystko w porządku. Biegi wchodzą u mnie leciuteńko, tylko wsteczny trzeba delikatniej bo chrupie czasami.
Mały samochód, wpada w dołki, zawieszenie takie sobie, więc troche trzęsie po tych naszych polskich kartofliskach.
Jak w szklarni, Wszytsko na około wodać.
Niby wszystko na miejscu, ale przyciski otwieranai szyb jednak umieszczone w kiepskim miejscu.
Wiadomo, nie ma klimy, więc w lecie okna na oścież, w zimie moment i ciepło.
Wypowiem sietylko o przestrzeni z przodu. Prz moimk wzroście (175) i odsunietym odpowiednio fotelu, jeździ się bardzow wygodnie. Pasażer z boku tez nie moze narzekać. A coz tyłu się dzieje, to mnei nie interesuje, bo i tak wożę tam zazwyczaj tylko powietrze.
W moim seju cicho! Dziwią mnie komentarze niektórych, ze przy 80 km/h już trzeba podgłaśniać radio... Waliłem 140 i też było w miarę. Jeździłęm naprawdę różnymi autami, i mój sej wdcale tak blado nie wypada.
Ktoś napisał że jest mała różnica w spalaniu na trasie a w mieście... Miasto - nawet 8l/100, trasa czasem poniżej 5. Więc jak na mój gust i taki silniczek, rozbieżności są spore.
Wszystko narazie spoko, wkurzają czasem plastiki. U mnie lubi zaklekotać półka i te choleerne tylne zagłówki...
0 - odpukać...