No wiec: 0-80 bajka... potem tak do 120 to sie da ale żeby rozgonić do 170 to trzeba kawałka drogi! elastycznośc na 4 jest OK na 5 raczej średnia, ale da sie znieść. Kultura pracy na zimnym silniku jest straszna ale po zagrzaniu całkiem ładnie brzmi.
Czasem problemu z jedynka, tak to spoko. wsteczny też czasem chaczy, dwójka tak samo. ogólnie sie fajnie zmienia ale lewarek mógłby miec mniejszy skok.
W mieście ekstra ale na autostradzie jest go ciezko utrzymać na jendym pasie. Szczególnie nie lubi pokanywać zakrętów z prędkościa powyżej 110 km/h. Czasami na ostrych zjazdach prszy silnym wietrze dzwiga przód :PP
Tu naprawde jest OK bo auto jest małe a szyby sa spore :)
Wszytko na smoim miejscu, prócz foteli nic nie skrzypi. Tylko troche wiecej materiału mogłoby być urzyte we wnętrzu.
Fajnie wieje, dosyć dobrze sie nagrzewa ( oczywiście jak na auto bez klimy)
Z przodu da sie znieść, choć jest troche za wąsko a pedały sa za blisko siebie. Też na nogi nie ma zbytnio miejsca ( fotel kierowcy jest u mnie przesuniety całkiem do tyłu) Pasażer natomiast ma sie całkiem spoko. Z tuły jest tragicznie. trgifarsa... albo sie wygodnie jedzie z przodu albo z tyłu... na nogi jest baaardzo mało placu.
Poo mieście i na krótkich trasach niexle ale przekraczając 100 km/h zaczyna buczeć i szumieć.
Zyzycie mogłoby byc niższe choc auto nie jest jeżdżone delikatnie. Musi sie dobrze zwijać w końcu =)) Lecz jesli ktos jezdzi powoli i z jednostajna predkościa w 5 litrach na 100 sie wyrobi.
W sumie za 25700 z upustem 23000 dostałem auto w wersji brush czyli matalik radio atermiczne i el szyby. czyli nienajgorzej.
Samochód raczej sie nie psuje. wymieniłem tylko zimering. przed tym seicentem miałem tez takiego tylko że z silnikiem 900. nie polecam ! silnik baardzo słabiutki i pali wiecej niż 1100. poza tym w momecie jak je sprzedawalismy ( 56 tys km) to miał dziurawy bak wywalone zawieszenie i sprzego zepsute. w tym narazie chyba ożysko jedynie pójdzie za niedługo.
nara zie ni c