Ocena kierowcy - Fiat Seicento Hatchback 3d

BOSKI, 19 lat temu
Silnik 1.1 55KM 40kW
Rok produkcji 2000
Fiat Seicento Hatchback 3d 1.1 55KM 40kW 1998-2002 - Oceń swoje auto
jak za tą cenę to nie złe autko do miasta a i nie dalekie wypady za miasto częsci są drogie nie polecam autoryzowanych stacji obsługi fiata pracują tam ludzie nie kompetetni a nie mowiac juz o cenach usług
silnik jak na ten samochodzik ok, nie zalecam go myć gdyż ta przyjemnosć kosztowała mnie 440 zł poszedł sterownik przepustnicy który kosztuje 320 zł, a nadmienię że bardzo cięzki dostęp do świec
mało precyzyjna biegi wchodzą dosć cięzko szczególnie jedynka i wsteczny
wyłapuje wszystkie nierównosci wydaje sie ze zaraz się rozpadnie, fiat wyposarza w gówniane opony Dębice która jest fatalna mimo na oko opony wyglądają nie żle ale ich zachowanie się na drodze i trakcja pozostawiają dużo do życzenia
ok oprócz lusterek zew. i wewnętrznego
trzeszczące plastiki brak wskażnika temperatury cieczy
nagrzewa sie szybko, lezc głośny wentylator
z przodu ok z tyłu nie jeżdziłem mało wygodne fotele szczególnie na dłusza trasę
jak na te auto to moze byc
w mieście pewnie łyknie z 7 na trasie wyszło mi 5
ceny sa dobre za te samochody tylko z jakoscia jest gorzej proponuje zakupić dobry sprzęt audio i nie wsłuchiwać się mocno co skrzypi lub stuka po prostu te autka mają duszę i mimo wielu swoich wad sa sympatyczne i dają wiele radości z urzytkowania pozdrawiam wszystkich uzytkownikow sejow i zycze wszystkim szerokiej drogi
przepalona żarówka kontrolki swiateł mijania
pociekł zbiornik paliwa koszt 150 zł opony Debica szajs zmieniłem na Klebera tłumik dwa razy spawany nie wiem jak długo jeszcze wytrzyma, nie zalecam kupna klocków hamulcowych orginalnych fiata po wymianie piszczą, wymiana linki sprzęgła zaciera się, nie wiem czemu wymiana linki hamulca ręcznego, zapiekajace sie bebny hamulcowe

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.1 55KM 40kW [l/100km]

6,2