Układ hamulcowy
: nie czyszczony raz do roku będzie dawał znać.
: na gwarancji była malowana klapa i maska [ parchy] od tamtej pory nic nie wyskoczyło!
mimo wszystko nie polecam
po założeniu maty na klape i dodatkowego wyciszenia domowymi sposobami do 110 jest nawet ok , na wolnych obr. nie słychać silnika. elastycznośc do 3 biegu jest niezła na 2-80 km/h , na 3-110km/h potem jest żałośnie.
sporadycznie1 nie chce wejść 2 czasami haczy ale ogólnie jest dobrze nzawet bdb.
zawieszenie mimo że po tym przebiegu nie było ruszane [ brak jakichkolwiek luzów, amory po 65% sprawności ] jest tragiczne , moge porównac tylko do wozu drabiniastego!
za małe lusterka zew. przednie słupki bardzo przeszkadzają .
pedały za blisko siebie , czasami przyprawiają o palpitacje naciśniete razem gaz i hamulec!!!!!!!
bagażnik tylko z nazwy!
z tyłu żenada
kierując po godzinie mam skurcze łydki!
przy sprawnym termostacie w zimie po 2-3 min.jest ciepło a po 5 min dosłownie sauna , wentylacja na +5
już napisałem że tragicznie!!!!!!!!!!!!!!
zawieszenie słychac nawet po najechaniu na ,,kartke papieru"-- tragicznie!!
przy normalnym obchodzeniu sie z ,,pedałem" prześpieszenie jest nawet dobrze. min. spalanie na trasie prawie 2 tys km [ poważnie ] wyniosło 4,3 .
na przeglady tylko i wyłącznie w okresie gwarancji , części są w miare tanie.
potworna utrata wartości , kupiłem za 20.900 a teraz wart może 6-7 tyś.
mimo wielu wad po 6 latach i 83 tyś km jest niezawodny , pali na dotyk , olej bez dolewek , i mimo wielu niedoskonałości można go polubic.
żadnych usterek , może dlatego jeszcze go trzymam , choć płyn hamulcowy prosi sie o wymiane i linka ręcznego.