: Buda ocynkowana(małe ślady rdzy na tylnej klapie,ale to w tym modelu standard)
: TYŁ-silentbloki
: regulacja przednich świateł-hydraulika
Układ hamulcowy
: linka hamulca ręcznego-rdza
39KM-niezbyt wiele,ale do pracy i z powrotem w sam raz.Nawet w wakacje wybrałem się z rodzinką(3 os.)nad morze.W-wa-Władysławowo,400km.6,5godz jazdy.Ten silnik jest wystarczający do spokojnej,ale i w miarę dynamicznej jazdy.Spalanie w trasie-ok 4,7-4,9 przy sredniej prędkości90-100
Mocowanie drążka zmiany biegów-masakra.Lata jakby się miał za chwilę urwać.Znam wiele przypadków,kiedy drążek zostawał w ręku.
Dobrze spisuje się na naszych drogach.Ogromny minus który zaniża ocenę,to silentbloki-do wymiany co 30000km.
Popielniczka za mała i za nisko.Brak obrotomierza,wskażnika temperatury cieczy chłodzącej.
Po wymianie termostatu,mam upał wsamochodzie po przejechaniu 5-7 km.
No cóż,nie jest to zbyt wielka gablota,ale dwie dorosłe osoby z przodu,i jakiś narybek z tyłu-czemu nie
Może być.Warunek-sprawny wydech,nowe silentbloki
W mieście nie powala-ok 7.Za to w trasie byłem mile zaskoczony.400km/18 litrów.Wychodzi4,5litra.Jechałem w nocy.100-110km/godz.Dla mnie rewelacja
Samochód za niewielkie pieniądze,stosunkowo bezawaryjny,nadwozie ocynkowane.Ja osobiście jestem zadowolony z zakupu tego auta
Jak to u fiata.Pokrętło fotela zostało mi w ręku,wycieraczki mają tendencje się zacierać(zwłaszcza tylna),itp,itd.No i regulacja przednich świateł(hydraulika)-PORAŻKA
Wymiana sprzęgła-110tys.,wydech-124tyś,zawieszenie tył (silentbloki).Wsumie,to chyba niewiele jak na 10 lat mojego sejka.