Ocena kierowcy - Fiat Seicento Hatchback 3d

Silnik 0.9 39KM 29kW
Rok produkcji 1999
Okres użytkowania: 1 rok
Fiat Seicento Hatchback 3d 0.9 39KM 29kW 1998-2003 - Oceń swoje auto
Silnik : Dynamiczny i zwinny.
Jeżeli chodzi o całokształt muszę stwierdzić, że jest to samochód idealny dla kobiety, osoby, która rozpoczyna swoją przygodę z motoryzacją lub dla studenta, który po prostu liczy się z kosztami jakie wiążą się z utrzymaniem samochodu tak było w moim przypadku.
Silnik jest stosunkowo dynamiczny i muszę przyznać że obawiałem się mulistego ruszania ale okazało się że niejednokrotnie zostawiał w tyle dużo większe i mocniejsze auta. Jeżeli chodzi o wyprzedzanie to oczywiście jest gorzej ponieważ jest to typowo miejskie auto.
nie miałem z nią żadnych problemów
Brak wspomagania potrafi dokuczyć zwłaszcza na parkingach ale tak poza tym oceniam dobrze.
Bardzo dobra zarówno z tyłu jak i z przodu.
jest to małe autko więc nie ma co wymagać cudów brakuje miejsca no ale coś za coś.
Autko latem bardzo szybko się nagrzewa i błyskawicznie włącza się bardzo mała chłodnica. Podobna sytuacja jest zimą co już jest dużym plusem bo przy minusowych temperaturach w samochodzie robi się bardzo szybko ciepło.
nie narzekam
No i tutaj jest to pojazd który bije wszystkie inne na głowę. Spalanie naprawdę niewielkie w moim przypadku to jest jakieś 5l na 100km. Cena części i naprawa zazwyczaj jest za śmieszne pieniądze. Jest to auto idealne dla osoby która chcę się tanio przemieszczać.
Nie miałem z nim żadnych problemów odkąd go kupiłem a zapłaciłem zaledwie 5500 zł Więc oceniam wysoko.
drobne usterki w tym aucie się zdarzają w moim przypadku to była przepalona żarówka czy wywalony bezpiecznik odpowiedzialny za sprawne wycieraczki. czyli nic specjalnego
Brak

Usterki Fiat Seicento