: trwały i niezawodny wystarczy zmieniać olej raz do roku.
: Psuje się układ wycieraczek i spryskiwania szyb .
: Tuleje w wahaczach tylnych dość szybko się wybijają
: Niektóry może przeszkadzać brak drugiej pary drzwi mnie pasowało bo jeżdżę w większości sam.
Jak na tą klasę super, do miasta na zakupy nic więcej nie potrzeba, sprytny miejski samochodzik, mimo silnika 900 dość żwawy choć 1,1 napewno lepszy choć bardziej awaryjny z tego co słyszałem, mnie 900 pasowało kupiłem miał ok 70000 sprzedałem 93 i nic poza wymianą oleju raz do roku i wymianą płynu chłodzącego na początku nie robiłem, a silnik po wypadku sprzedałem, nie wiem co się z nim dalej stało.
Jak na tę klasę ok, silnik trwały i niezawodny, łańcuch rozrządu którego nie wymieniałem wcale, jak kupiłęm miał 70 tyś sprzedałem 93 tyś. Troszke za dużo pali 6 litrów/ 100 km. to za dużo jak na auto o tych gabarytach, teraz mam polo z 96 roku silnik 1,0 i mieści się w 5 jak tico a przy tym elastyczniejszy 5 przy 50 km/h i jedzie sej troche szarpał.
Fiatowska, biegi haczyły i nie zawsze chciały wejść, ale obczaiłem podwójne wysprzęglanie i było ok.
Tuleje w tylnych wahaczach się wybijały ale to fiat i nasze extra drogi więc myślę że dobrze.
Jak na tą klasę, małe lusterka wsteczne pozatym dobrze.
Trzeszczały plastyki.
Szybko się nagrzewał choć wentylator warczał na najwyższej prędkości.
To małe miejskie autko, czego tu wymagać? Samochód bardzie 2 niż 5cio osobowy.
Jak na taki samochód ok. Głośny przy wyższych obrotach, to nie jest silnik wysokoobrotowy dużo wtedy pali więc jak się jeździ z głową można spokojnie rozmawiać.
Średnio 6l/100 km. Dużo, tymbardziej że jeździłem w cyklu mieszanym, teraz mam polo z 96 roku, 1,0 silnik i spokojnie mieszczę się w 5tce jak tico.
Za 7500 można mieć już większe trwalsze auta choć starsze
Doskonale, tylko tuleje z tyłu, taka to siąść i jechać, tylko dziadek mi wytłączył pompe paliwa kiedyś na skrzyżowaniu, dodatkowym wyłącznikiem , buyło nerwowo, tak to zawsze dowiózł mnie na miejsce, prawie zawsze, dachowanie zimą i po autku szkoda :(
żadnych przez dwa lata, jak kto dbatak ma, ja dbam o samochody.