Za te pięniądze (46.000) auto nie jest warte tego!!! Jak kupowac Punto to najbiedniejsze (najtańsze) - wtedy jego jakość jest adekwatna do ceny. Nowy design przodu jest beznadziejny, choć światła w nocy świecą b. dobrze. W aucie za tą cenę nie mogłem wybrac tapicerki w śroku!!! Bo w wersji "dynamic" jest tylko szaro - biała - fujjj... (deska rozdzielcza i plastiki)
Podsumowując - wszystko zależy co kto lubi i czym jeździł wcześniej - dla mnie porażka.
Trzeba go mocno kręcić żeby przyspieszyć - z obciążeniem 4 osób nie da rady wyprzedzac na trasie
Działa, ale biegi nie wchodzą lekko. Poza tym gałka na drążku biegów jest brzydka i nieprzyjemna w dotyku.
Nie próbujcie nagle hamować przy większych prędkościach bo poczujecie się ja na rodeo.
Widoczność OK
Często włączam światła awaryjne chcąc otworzyć szybę - te dwa przyciski są za blisko!
Smierdzi "nowością" przy właczonym ogrzewaniu, BRAK FILTRA PRZECIWPYŁKOWEGO!!! I to w aucie za 46.000 zł !!! Kiedys włączyłem mocno nawiew i zakurzyłem całe wnętrze.
Szału ni ma
Nie jest najgorzej
Co tu mówić, przedtem jeżdziłem autem z dwulitrowym silnikiem benz. więc jes oszczędniejy ale czy oszczędny?