Mnie się podoba, jeździ sie przyjemnie i bezawaryjnie. Jak zawsze bardzo wiele zależy od eksplatacji.
Doskonała kultura pracy podczas jazdy, po rozruchu przy zimnym silniku sporadycznie falują obroty, niestety diagnostyka nie wykazuje przyczyny usterki.
Nie można nic zarzucić, precyzyjny skok lewarka dlugość przelożeń ok
Do eksplatacji zgodnie z przeznaczeniem nie potrzeba nic wiecej, charakterystyka zawieszenia mile zaskakuje autko jest przyjemne w prowadzeniu dobrze wybiera nierówności nawierzchni
W manewrowaniu pomaga dosyć wysoka pozycja za kierownicą pole widzenia w lusterkach wystarczające
Wszystko na swoim miejscu wnętrze nowoczesne i funkcjonalne nie zaszkodzilby dodatkowy schowek
Doslownie kilka chwil i juz robi sie cieplo (przy minusowej temp.) wentylacja wnetrza pozwala na szybkie odpoarowanie szyb
Ze wzgledu na przynależnośc do segmentu małych samochodów szału niema ale 4 osoby w dluższą trase też nie powinny nażekać
Silnik wyciszony idealnie, jedynie szum ogumienia i opływającego powietrza zależnie od prędkości
Nowoczesne silniki tej pojemności z regóły są oszczędne co dotyczy sie również konstrukcji fiata. Napewno mozna lepiej ale nie ma powodów do narzekań jeszcze nie miałem okazji zapoznać sie z cenami części oprócz klocków.
Jak najbardziej korzystny przynajmniej dla mnie, kupilem ze sporym rabatem