Jak ktoś ktoś szuka samochodu do jazdy normalnej a nie rajdowej i wie jak dbać, to z punciaka bedzie miał pożytek.
60KM to żadna rewelacja ale do miasta dobry.Elastyczny jest chyba ze mu sie wleje jakiegoś V powera ;)
biegi wchodza bez problemu drążęk zmiany pewnie siedzi w dłoni czasem wsteczny nie chwyta trzeba wrzucic na 1 i dopiero wsteczny ,zreszta w innych samochodach tez sie z tym spotkałem :)Pozatym mogłoby być krótsze przełozenie jak dla mnie drązek ciut za wysoko.
tutaj plus dla zawieszenia dobrze wybiera nierówności z tym ze jest troche zbyt miekkie ,ponieważ jak mam 4 osoby na pokładzie to tylne koła mają tendencje ocierania o nadkola.Drogi trzyma sie dosyc pewnie
zbyt grube słupki z przodu trzeba sie mocno wychylacna skrzyżowaniach zeby zobaczyc czy nic nie jedzie wiekszy problem z cofaniem raz już zderzak przyrysowałem:/ lusterka troche mało pomagają.Jak ktoś jest niski niech szuka wersji z regulowana wysokoscią siedzeń w tym samochodzie to patent jak najbardziej wskazany.
wszystko w zasięgu ręki
w zimie grzeje super,podczas upałów jest już troche gorzej pozatym na prędkości 4 dmuchawa dość mocno hałasuje.
największym plusem tego samochodu jest przestrzen. Siedzenia z przodu bardzo wygodne kregosłup nie boli ,z tyłu nie siedziałem ale jak dotąd nikt nie nażekał:)
do 120 km/h ok ale powyżej robi sie głośno
samochód jak najbardziej ekonomiczny w cyklu mieszanym 6,0 - 6,5l w trasie poniżej 6 .Moge powiedzieć ,że jeżeli ktoś ma lekką noge to ten samochód naprawde potrafi mało spalić.
jakośś przeciętna ale za ta cenę sie opłaca.
ok
jak narazie to wporządku