coz...stylistyka auta, jego funkcjonalnosc, zawieszenie wszystko mi pasuje...tylko te usterki. romans z fiatem bywa kosztowny
Jak na 1.2 i 60 koni pod maska to zdecydowanie nalezy byc zadowolonym, choc co dosc zaskakujace silnik ciagnie sensownie do 3,5tys obrotow, potem jest hałasliwiej i gorzej, jazda sprawia przyjemnosc do 140km/h, ale 160 nie jest problemem
jest ok, czasami lekko haczy sie jedynka
nic nie mam do zarzucenia, przyjemne twade raczej zawieszenie zachecajace do ostrzejszej jazdy
bez zarzutu
bez zarzutu
jest ok, w lecie brakuje klimy a kolor auta mam ciemny... wentylacja ok, choc spotykalem lepsze
z przodu ciasnawo, szczegolnie dla kierowcy - ja mam 180cm, ale ktos wyzszy bylby scisniety. z tylu jest ok, mam 3d wersje wiec w 4 osoby jest bardzo dobrze, ale w piec raczej srednio...
powyzej 3,5 tys silnik jest zbyt glosny, poza tym bez zarzutu
przy szybkiej jezdzie:
zima: 8,5 (uklad mieszany)
lato: 7,5 (uklad mieszany)
lato - na trasie 6
przy delikatnym obchodzeniu sie z gazem 0,5 l. mniej
auto ma 75tys: wymieniono zegay 2 razy (gwarancja), komputer sterujacy silnikiem (1,5zł), pas jeden (gwarancja), wiatrak od chłodnicy (400zł), a obecnie poszła uszczelka od głowicy silnika. Hamulce - ORYGINALNE - wytrzymuja z trudem 15tys. km a az takim szalencem nie jestem (3x fiat wymienil mi w ramach gwarancji wiec chyba jednak cos jest nie tak), tłumik, akumulatro (no to juz trakcuje jako zwykle zuzycie)
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 60KM 44kW