Ocena kierowcy - Fiat Punto II Hatchback

dymny, 19 lat temu
Silnik 1.2 i 60KM 44kW
Rok produkcji 2001
Fiat Punto II Hatchback 1.2 i 60KM 44kW 1999-2010 - Oceń swoje auto
EKSTRA POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silnik chodzi elegancko,cicho,rowno. Miałem tylko male problemy z gazem(gasł na niskich obrotach), ale profesjaonalna regulacja (za 25zł) i chodzi jak marzenie. Silnikowi moze troche brakuje mocy przy wiekszych predkosciach, czego oczekiwac od 60KM. Moja najwieksza awaria to zatarcie pompki paliwowej- moja wina- zbyt mala ilosc paliwa w baku przy jezdzie na LPG.
Skrzynia chodzi bardzo dobrze. Rzadnych porwanych linek, zacinania,itp. Musialem tylko niedawno wymienic sprzeglo bo wykazywalo oznaki zuzycia- slizgalo sie.
Super! Szkoda, ze silnik nie ma ze 100KM wtedy mozna by bylo wykorzystac uklad jezdny. Elektryczne wspomaganie chodzi bardzo dobrze- bardzo przydatne przy parkowaniu. musialem tylko wymienic gumowe odboje zawieszenia tylnego- koszt 45zl/szt. w ASO
Nie narzekam. Ale trzeba przyzwyczaic sie do grubego tylnego slupka ale przod ok!
Zadnych problemow z wnetrzem,zadnego skrzybienia i stukow. Ergonomia bez zarzutow
Baqrdzo dobrze! Dokucza w lecie brak klimy ale mozna przezyc
Z przodu dobrze z tylu tez- jak na ta klase auta.
super
bardzo malo pali 7,5 litra gazu/100km benzyna ponizej 6l/100km w miescie do 8l/100km
spoko- normalka- przyuzwocie nie to co vw
Nie wiem co z model kupili Ci ktorzy wpisali sie przede mna.Chyba czodzi im tylko o oczernienie marki. wyglada na to ze wymienili juz w swoich punciakiach wszystko co mozna bylo-BZDURA
jedna- opisalem wyzej.

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 60KM 44kW [l/100km]