Ocena kierowcy - Fiat Punto II Hatchback

piter, 19 lat temu
Silnik 1.2 i 60KM 44kW
Rok produkcji 2000
Fiat Punto II Hatchback 1.2 i 60KM 44kW 1999-2010 - Oceń swoje auto
udany model fiata, dosc wygodny, idealny dla dwoch osob no i moze male dziecko,jak podrosnie trzeba zmienic, autko oczywiscie!duzy plus za wyglad
nie za glosny nie za cichy!ogolnie taki wolek, a szczegolnie z 4 osobami na pokladzie( z 5cioma-nie da sie jechac).w miescie silnik idealny!!!!
autko ma 5 lat i sa niewielkie problemy z biegem wstecznym, ale rzadko!a sama skrzynia - to jest Fiat prosze Panstwa!!!
trzyma sie drogi jak nalezy, wspomaganie elektryczne-super sprawa!!!
nie mam zadnych zastrzezen!!!
bardzo ergonomiczne autko,troche moze malo miejsca z tylu ale co sie dziwic!jesli jezdzisz wiecej po miescie niz w trasie polecam,wspomaganie super sprawa!!!
tak sobie,rewelacji nie ma,po prostu fiat!!!
dla mnie dobrze bo jestem kierowca ale tym za mna wspolczuje!!!
w miescie cichutko,po za miastem juz nie, trzeba zglosnic radio!aha nie otwierac tylnej szyby podczas szybkiej jazdy,nie polecam!!!!
pali przyzwoicie,czyli calkiem "normalnie"!!
nowe troszke kosztuje ale wydaje mi sie ze warte tej ceny a starsze modele....wasz wybor!
autko ma 5 lat i sie powoli sypie!siada zawieszenie,kompletna klapa ale jezdzi-odpukac!mankamentem sa zaroweczki,przepalaja sie dosc czesto,drzwi z tylu skrzypia, lusterka juz tylko moge ustawic na zewnatrz od wenwatrz nie da rady,padl mechanizm,a po za tym bardzo przyzwoicie, wszystko "gra"!:)
alternator,akumulator to norma,za mala moc na taki silnik ale wiekszego niz 40 nie da rady,choc panowie z fiata mowia ze da!

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 60KM 44kW [l/100km]

6,5