Tutaj należało by się zastanowic na jakim samochodzie nam zależy. Jeżeli zależy Ci na samochodzie obszernym, niedrogim, myśle że można zaryzykowac określeniem rodzinnym bądź po postu trochę większym to jest dla Ciebie. Jeżeli jednak chcesz również sobie czasem poszalec to samochód nie dla Ciebie, gdyż przy tym silniku jest troszkę mułowaty.
Hmmm..., niezbyt dobrze, jeżeli ktoś lubi dynamiczniejszą jazdę, to zdecydowanie mu odradzam punciaka w tej wersji silnikowej. Jednak jak go już ruszymy i wkręcimy w obroty o przy wyższych obrotach całkiem nieźle się zbiera.
Nie narzekam, całkiem dobrze spasowana, biego wchodzą płynnie. Trzeba tylko pamiętac ze trzeba go troszkę pociągnąc na jedynce.
Do przodu jest dobrze, lusterka proporcjonalne do samochodu, dzieki temu na boki też nie narzekam na widocznośc. Schody zaczynają się gdy musimy cofac lub parkowac tyłem- duże tylne słupki i nieduża szyba tylna wcale nam tego nie ułtawiają.
Myśle że nie ma na co narzekac. Jedynym mankametem jest guzik od elektrycznych szyb przednich umiejscowiony w centralnym miejscu na desce rozdzielczej.
Z wentylację to doczynienia nie mam, ale ogrzewanie jest doskonałe, nagrzewa się momnentalnie.
Jest to coś czego wbrew pozorom temu samochodowi nie brakuję. Siedziałem już wielu samochodach wydawało by się większych ale nie było tam tylo miejsca ile w punciaku.
Nie narzekam, jeżdzę cały czas z włączonym radiem i to też nie za głośno i czasami jak stoję na świtłach zapominam że mam włączony silnik. W czasie jazdy też jest ok.
Myślę, że jest całkiem, gdy nie jeździ się do ASO tylko jakieś zaprzyjaźnionego mechnika to jest spoko.
Myślę że kwota trochę ponad 15tyś za 5 letnie auto z takimi właściwościami jest odpowiednia
Hmmmm... Jak na razie jest ok, prócz powyginanej anteny na myjni (ale to z mojej winy) to teraz nic mi nie przychodzi do głowy i chyba nic nie było.
Hmmm.. ciezko powiedziec bo mam go tylko rok, więc albo mnie jeszcze czeka, albo mam fart. Zobaczymy co czas pokaże.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 60KM 44kW