: 7 lat malo jezdzony caly czas stoi pod blokiem i zadnego sladu korozji nawet na podwoziu
Układ elektryczny
: alternator ktory nie jest dobrze chroniony szybko ulega zniszczeniu zalaniu i nie doladowywuje akumlatora
poza trzeszczącymi plastikami i słabym silnikiem auto sprawuje się doskonale
kultura pracy genialna jechałem na 1 biegu za kolesiem który szedł i powiedział mi ze mnie nie słyszał no ale co do osiągów to nie ma co się zachwycać bo to tylko 60km i chcący wyprzedzać to trzeba zredukować z 2 biegi niżej
pracuje bardzo dobrze teraz dopiero wymieniłem olej w niej nie miałem żadnych problemów z biegami wsteczny ładnie wchodzi i cicho chodzi
co tu pisać wspomaganie jest genialne ale co do zawieszenia to nic specjalnego nie tłumi nierówności rewelacyjnie i przy tym bardzo się wychyla na zakrętach a jak dociąży się auto to bardzo siada
nie mam żadnych problemów z widocznością
plastiki nie są najgorzej spasowane ale niestety śrubki się luzują i trzeba dokręcić bo niekiedy trzeszczy wnętrze mi się podoba nie jest cale czarne
grzeje dobrze ale co do chłodzenia to myślę ze powiew ciepłego powietrza w twarz nie jest przyjemny
z przodu jest dużo miejsca z tylu tez mi go nie brakuje jak siedziałem z tylu za kierowca który ma 185cm wzrostu miałem jeszcze trochę miejsca dodam ze mam 180cm
silnika nie słyszę tylko tarcie opon przy szybkich prędkościach
zużywa bardzo mało benzyny przeglądy i naprawy też są tanie
za 31tys nie można się spodziewać cudów auto się nie psuje a części są śmiesznie tanie
jeszcze nic nie odpadło wszystko się trzyma
poważna usterką jest alternator na szczęście mam już to za sobą a tak nie miałem żadnych przygód poza urwaniem się wydechu
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 60KM 44kW