WRRRRRRRRR.....
ALEŻ MNIE WQRZA OPINIA POSPÓLSTWA O FIATACH- POZOSTAJE WIERNY TEJ MARCE. KOLEJNE AUTKO CHCE TAKIE SAMO, A TEGO ZOSTAWIE SOBIE NA CZĘŚCI HMMM...:))
równomiernie się rozpędza, elastyczność nie gorsza niż w "wysokiej" klasy markowych autach dla zakompleksionych podrywaczy:)) , przy 3000 obrotów wgniata w fotel, (elastyczny jest na każdych obrotach, mam tylko mały problem z hydraulicznymi kasatorami luzów zaworowych-ale mi to w niczym nie przeszkadza(nie traci na mocy). na gazie (jak i na benzynie) idzie jak rakieta:) TROSZKE JEST MI SMUTNO ŻE BRAK SZÓSTEJ GWIAZDKI :)
czasem sie jedynka zacina no i wsteczny. mało precyzyjna. zimą marznie dwójka. ale na pewno nie ma z nią większych problemów niż z pracą w kraju:)))
a więc godze sie z tym ze tak jest- ten typ tak ma:)
z tym to już tak se:) ukł kierowniczy w porządku, są znikome problemy z geometrią ale to widać tylko na diagnostyce a nie w czasie jazdy:) przednie zawieszenie-OK
wqrzają stuki-puki w zawieszku tylnym.
puntko jest twardewkurza na dołkach, za to dobrze go ciągnie do przodu:)
STAN DRÓG W NASZYM KRAJU PRZYPOMINA MI ŻE APOKALIPSA TUŻ TUŻ.:))
nic dodać nic ująć:)
cacy!!!
troche fotel za wysoko ale mam wszystkie możliwe jego regulacje. pozatym wszystko pod ręką i na swoim miejscu.
W KOŃCU TO JEST WERSJA ELX
ZŁEGO SŁOWA NIE POWIEM PO 10 LATACH PADŁA NAGRZEWNICA- 260 ZŁ.
10 LAT MINĘŁO!!!:)
JEŻDŻE SAM LUB Z DZIEWCZYNĄ. AUTECZKO BARDZO PRZESTRONNE Z PRZODU DUŻO MIEJSCA (MAM 180 CM WZROSTU) Z TYŁU ODROBINE GORZEJ:)
SAM ZAKŁADAŁEM MATY WYCISZAJĄCE POD MASKE I DECHE ROZDZ. TERAZ NAWET PRZY 3 TYŚ OBROTÓW JEST W ŚRODKU WRĘCZ GŁUCHO.- SUPER
HEH... I ZNÓW BRAK TEJ SZÓSTEJ GWIAZDKI. JEŻDŻE DYNAMICZNIE ALE NIE ZARZYNAM GO. BENZYNY PRZECIĘTNIE 6-7,5 LITRA W MIEŚCIE BENZYNY.
A GAZU OPISUJE W TABELI;)
W SALONACH ICH JUŻ NIE MA:)
CENA A PRZEDE WSZYSTKIM JAKOŚĆ ZALEŻĄ TYLKO OD UŻYTKOWNIKA I JEGO ZDROWEGO LUB MNIEJ ZDROWEGO ROZSĄDKU:))
ZARAZ PO ZAKUPIE TO TRAGEDIA BYŁA. TERAZ TO JUŻ NAWET MI DROBIAZGI NIE ZAWODZĄ. UWAŻAJCIE NA NIEUCZCIWYCH SPRZEDAWCÓW!!!!!!!!
JA NA TAKIEGO TRAFIŁEM I NAUKA KOSZTUJE.
DUŻO W NIEGO ZAINWESTOWAŁEM. JAK SIE O AUTO ZADBA TO KAŻDE SIE ODWDZIĘCZY. NAWET ZANIEDBANY LEKSUS SIE ODEGRA NA NIEDOBRYM WŁAŚCICIELU:)