Jak sie dba to sie ma jak z kazdym samochodem. Sa egzemplarze ktore nawalaja czesciej, akurat chyba mi sie trafil mniej awaryjny.
Super. Silnik jak na swój przebieg (206.000) chodzi rowno, nie bierze oleju, nie poci się, nie mam na co narzekac. powyzej 3 tys. obrotow lubi sobie spalic wiecej.
Wszystkie biegi gladko wchodza z wyjatkiem 2, chyba chodzi o to, ze mialem prowizorycznie naprawiany wal gietki.
Troche buja co moze sugerowac ze zaraz sie wydachujemy w krzaki. Dobrze trzyma sie drogi.
Wszystko widac. Niektorzy narzekaja na tyl, dla mnie jest w sam raz widoczny.
Wszystko super i pod reka z wyjatkiem wlacznika swiatel awaryjnych
raz na x lat wypada nieco wyczyscic dmuchawe bo inaczej bedzie nas meczyl świerszcz. Wentylacja dobra nawet przy 4 osobach. Szybko sie nagrzewa.
Z przodu rewelacja jak dla mnie (182 cm) ale i dwumetrowi nie narzekaja.
Z tylu nie jezdze ale nikt sie jeszcze narzekal.
Silnika nie slysze, natomiast ze wzgledu na twardsze zawieszenie doskonale slychac polskie drogi.
Zuzycie paliwa to po miescie gora 8 poza miastem ok 5 przy ok 120.
ASO nalezy unikac jak ognia. Wiekszosc napraw mozna wykonac samemu, czesci sa tanie i ogolnie dostepne.
Za ta cene uwazam ze alternatywa sa tylko japonczyki.
Przy 190.000 km hurtem wymienilem cale zawieszenie i jezdze dalej. Unikac czesci z napisaem valeo. Z malych drobiazgow to tylna wycieraczka zacinala sie (tuleja do przesmarowania).
przy 163.000 km padlo sprzeglo, zostalo wymienione na "Valeo" i padlo po 30.000