Ocena kierowcy - Fiat Punto I Hatchback

Silnik 1.2 73KM 54kW
Rok produkcji 1995
Fiat Punto I Hatchback 1.2 73KM 54kW 1993-1999 - Oceń swoje auto
ja jestem zadowolony :)
na seryjnym dlugo nie pojezdzilem bo jak dla mnie to troszeczke za slaby byl wiec nie wiem jak jest a teraz mam przetuningowany do okolo 100 koni i chodzi wysmienicie :):):)
troche zgrzyta czasami ale to pewnie wina seryjnego sprzegla ktore przy mojej jezdzie szybko sie sciera :) ale juz niedlugo zamienie na mocniejsze :)
u mnie jest super :) wymienione cale zawieszenie na sportowe i jest git :) na seryjnym troszeczke za miekki
jak na swoja klase nie jest zle :) super lusterka seryjne :)
no comment :P
mercedes to nie jest. czesto paruje a ogrzewanie strasznie szumi :/
jak na autko swojej klasy to jest dobrze :)
ciezko mi sie wypowiadac bo moj ryczy niemilosiernie :):):) ale ja tak wlasnie chcialem :):):)
pomimo tuningu silnika nie jest zle, autko jak sie go nie meczy :P to miesci sie w normach swojej klasy, no ale jak sie depnie to i 12 palilo :/ a to juz troche duzo jak na 1.2 :P
nie jest drogi ale wyposarzenie jest masakrycznie ubogie :/ ja mam wersje ELX wiec nie jest jeszcze tragicznie ale znajomy ma S i tam jest gorzej niz tragedia np( brak przebiegu dzienego, zamka w schowku, obrotomierza, wskaznika temperatury plynu)
i tu juz jest srednio bo drobiazgi to dosc czesto sie psuja :/ caly czas cos klekocze ale to moze wina bardzo twardego zawieszenia i dlatego ciagle sie cos wytlukuje
na razie bez problemow

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.2 73KM 54kW [l/100km]