: Myślałem ze to będzie muł ale na szczęście się pomyliłem.Nie jest to jakiś demon prędkości ale podeptać można :)
Punto to naprawdę Auto godne polecenia Mało Pali Bezawaryjny . Ma też swoje wady ale to są drobnostki.Idealne na 1 auto czy dla małej rodziny :)Tani w utrzymaniu .
Hmm Silnik No coż moim zdanie żwawy i jak do tego auta dobry Punciak z Tym silnikiem spokojnie idzie 180 nawet coś więcej wiem bo testowałem :D Silniczek bez awaryjny tylko oleje i filtry za 7 lat eksploatacji nigdy nie zawiódł na drodze ma tez umiarkowany apetyt na paliwo trasa 6-7l Miasto coś więcej pewnie :P
Hmmm Precyzyjna no ale 1-2 jak silnik zimny wchodzą topornie reszta bez zastrzeżenie :)
Zawieszenie Twarde i nie za bardzo komfortowe.No ale na zakrętach pewny jest sztywny można pow ja spokojnie z przedmościami rzędu 120-150 biorę zakręty i nie czuć żeby wyrzucało.
widoczność dobra jak dla mnie :)
Mogło by być więcej schowków ale da się przeżyć
w zimie zaraz jest Cieplutko :D
To jest małe miejskie auto więc miejsca jest powiem tak w sam raz nie powala jego ilość ale dla małej rodzinki wystarczy.Mały bagażnik no cóż.Ale Dla małej rodzinki czy 1 osoby wystarczy :)
Jak na liczniku 120 km/h to robi się. głośno ale można to znieść
Autko ekonomiczne :) spalanie 6-7 L
Za małą cenę dostajemy Małe ekonomiczne i bez awaryjne auto które można naprawić za grosze .
no Pierdoły klamki itp wycieraczka jedna siadła no i to było by tyle
Hmmm Tu Punciak Duży plus oprócz podstawowych napraw czy Przeglądy filtry itp To Nic się powarzonego nie dzieje :D