: prawie bez wad,olej minimalnie wyciekal z pod dekla zaworow,poza tym sucho,przeniesienie napedu bez wad 150000km
zrobilem tym autem 70000km i powaznych usterek nie mialem,dbalem o wymiane na czas oleju,swiec,filtrow i to wystarczylo,auto uzytkowalem codziennie i nie oszczedzalem silnika jak trzeba bylo to wysokie obroty byly.ogolnie normalna jazda mam 26lat
w zime tylko po nocy ciezko wchodzily biegi,poza tym nic zlego nie moge powiedziec na skrzynke,ani razu mnie nie zawiodla
zawieszenie troche glosne i nietrwale z przodu z powodu dziurawych polskich drog,wymiana wachaczy z przodu to standard,jazda na wprost ok do 140km/h,w zakrety wchodzi dobrze i pewnie sie trzyma tylko ten przechyl za duzy.w tyle za caly moj okres uzytkowania wymienilem tylko jeden wachacz
z widocznoscia nie mialem problemu 185cm wzrostu wiec wszystko dobrze widzialem do przodu i do tylu
slaba wentylacja,szyby paruja,pomaga wymiana filtra przeciwpylkowego,ogrzewanie raczej dobre oby tylko temp.nie spadala nizej niz -10st
fotel z przodu na dluzszych trasach nie dawal mi tyle komforu co wymagalem,zbyt krutkie siedzisko jak na moj wzrost,z tylu ok ja wiozlem 5 osob doroslych prez 250km i nikt nie nazekal
do 120km/h jest dobrze i w miare da sie rozmawiacpuzniej to nawet radio nie pomaga :)
jak na ten silnik to ok.naprawy tanie spalanie w normie.
cena za jaka mozna kupic to autko wydaje mi sie cena przystepna.
zarowki od czasu do czasu,
pekla mi obudowa alternatora 130000km,puzniej 140000km simering pompy wodnej sie stopil i unieruchomil mi auto ale to z mojej winy bo na autostradzie jechalem z predkoscia 190km/h :)