Jak się znasz na mechanice to możesz trafić na naprawdę przyzwoity egzemplarz który zawiezie cie do pracy i z powrotem. O Komforcie jazdy zapomnij, hałas, drobne z pozoru usterki mogą doprowadzić do prawdziwej frustracji.
Zaskakująco dobrze daje rade. Na gazie trochę za słaby.
Znośna, ale trzeba o nią dbać. Pojawiał się problem z wrzuceniem dwójki, podobno to standard w tym modelu.
Całkiem przywoita zarówno w trasie jak i na parkingu.
Wygodne fotele z przodu. Blisko dostępne wszystkie wskaźniki. Brak miejsca na kubek. Dla mnie to był minus :) Regulowana kierownica - całkiem przydatna funkcja. Elektryczne szyby działały zaskakująco dobrze.
Kiepska wentylacja i ogrzewanie ale to może być winna znacznego zużycia.
Kierowca ma duzo przestrzeni. Pasażerowie również nie powinni narzekać, oczywiscie w wariancie 4 osobowym. Bagażnik po złożeniu tylniej kanapy robił się wyjątkowo pojemy.
Brak komfortu. Co prawda Punciak posiada elektryczne szyby. Ale bardzo słabe wygłuszenie hasłu z zewnątrz, liczne drobne usterki pozbawiają jakiegokolwiek komfortu kierowe jaki i pasażerów.
Zależy od stanu danego modelu. Ja niestety wybrałem bardzo słabo;/
Mało spala na 100km i to zarówno benzyny (okres zimowy) jak i gazu (wiekszosc roku). Gaz musi byc dobrej jakości inaczej silnik od razu da nam do zrozumienia że nie toleruje podróby. Gaz tankowałem tylko na Orlenie- miałem najbliżej :)
Super tani... jak się doskonale znamy na mechanice. Jeśli sie nie znamy to może być strasznym niepoerozumieniem. Polecam ludziom którzy mają własny garaż z kanałem orazczas na drobne naprawy.
Bardzo dużo drobnych usterek, Psuje się wentylacja, nawiewy, zamek bagażnika. W okresie zimowo-jesiennym problemy z odparowaniem wnętrza pojazdu, wszechobecna wilgoć. Problemy z elektryką (przepalone żarówki tylnie)
Zawieszenie to masakra. Zero komfortu.