Ocena kierowcy - Fiat Punto Grande Punto Hatchback 5d

Buli, 17 lat temu
Silnik 1.4 8v 77KM 57kW
Rok produkcji 2006
Fiat Punto Grande Punto Hatchback 5d 1.4 8v 77KM 57kW 2005-2010 - Oceń swoje auto
fajne autko
pięknie chodzi
w dużych mrozach przy zimnym silniku pracuje ciężej
Trzyma się dobrze. Zawieszenie cichutkie, tylko delikatne stuki jakby prawy wachacz. Może to dlatego, że był po mocnym dachowaniu :) Będę musiał to zrobić.
Miałem punto I, mam II i Grande. Z każdym modelem coraz mniejsza widoczność - ale to dobrze bo to nauka jazdy i się lepiej nauczą
Wyskoczył przewód klimy i rolka od paska go przecięła :(( Żle to wykombinowali
Dla kierowcy i pasażera super.. Bardzo wygodne fotele i ładne tapicerki w wersji dynamic, a z tyłu 2 osoby też mają luz..
jest cichutko i przyjemnie
myślałem, że będzie lepiej... denerwuje mnie to, że jak miałem drążek do wymiany, to musiałem ściągać całą kolumnę kierowniczą z włoch - nie robią drążków!!! koszt 2500zł, znajomy mi dorobił drążek za 200.. W ogóle jak w Polsce sprzedają te auta to powinny być wszystkie części na miejscu
Moja wersja dynamic kosztuje w Polsce ponad 50 tys zł.. To trochę dużo jak na fiata - cóż na naukę jazdy w moim regionie konieczny. Mnie kosztował w sumie ze wszystkim nieco ponad 29 tys zł..
nietypowe drobiazgi do tego auta są bardzo drogie.. i oczywiście we włoszech.
Jak wcześniej wspomniałem samochód był po dachowaniu z Niemiec... Juz w październiku dostałem wszystkie części blacharskie i reflektory na gieldzie w poznaniu za taniochę - bo nikt tego nie kupował. W serwise zapłaciłbym ponad 4 tys zł więcej.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 8v 77KM 57kW [l/100km]

6,5