Samochód bardzo fajny a to wszystko ze względu na napęd 4x4. wygląda przyzwoicie z alumami 14`, jest podwyższony i bez problemu radzi sobie w zimie. mieszkam w górzystym terenie i miąłem juz możliwośc sprawdzić to autko w zimie, jestem zaskoczony jak przyjemnie sie tym autem jeździ. jak zjedziesz z szosy tez mozna fajnie po wertepach pojeździć, małe autko wiec mozna w wiele miejsc wjechać. polecam wszystkim którzy chca sie przemiszczać sprawnie i bez utrudnien w kazdej poze roku.
Ja mam Pande 4x4 wiec silniczek taki sobie. Przyspieszenia to on nie ma dobrego, 20 sekund to troche dużo ale jak juz sie rozpędzi to jedzie:)
110-120 mozna Panda 4x4pomykać, nie szybciej bo potem to troche uszy bolą. W normalnej jeździe slinki znośny, spod maski nie wydobywa sie żaden denerwujący dźwiek
Skrzynia biegów jest w miarę okey. W pandzie 4x4 jest niezbyt dobrze zestrojona, czasami przy zmianie biegu z 2-ego na 3-ci lekko przycina. ale ogólnie skrzynia chodzi lekko bez poważnych zastrzezeń.
Układ jezdny niczemu sobie. Opcja CITY jest idealna, polecam wszystkim. jezdze na niej non stop, w czxasie szybszej jazdy układ jezdny sam twardnieje.
Mały samochód, więc nie ma problemu. Jedno zastzrezenie, to trudno sie na poczatku przyzwyczaić do małych lusterek bocznych
wszystko na swoim miejscu. odpowiednio d ceny samochodu
nic dodać nic ująć. w lecie klimatyzacja działa bez zastrzezeń!
Auto idealne dla dwóch dorosłych osób. na tylniej kanapie raczej nie przewożę pasażerów, kierowca z przodu nie ma wtedy zbyt dużego komfortu
autko mogło by być troche tańsze, za moja wercje zapłaciłęm 46500 PLN ale mysle ze warto było, wkoncu to nowe auto i bez problemu mozna nim pojeździć dwa lata dopuki gwarancja sie nie skonczy, a potem to zobaczymy...!!
reflektory parowały ale serwis szybko uporał sie z problemem. pokrętło od radia fabrycznego sie urwało(nie odpowiedni materiał)
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 MPI 4X4 60KM 44kW