Jak tylko wsiadłem do nowego autka silnik wydawał się ok, jak sie troche pojeździ to ciutkę mógłby być mocniejszy. Ale jak ktoś lubi pojeździć dynamicznie i nie przeszkadzają wyższe obroty to ładnie sobie radzi.
Dziła dokładnie i precyzyjnie. W nie wielu samochodach jest to tak zrobione nawet wyższej klasy :)
Wszystko działa, nic się nie psuje tłumi dziury.
Jest w porządku. Czasem w deszcz troche za szybko brudzi sie tylnia szyba, ale jest wycieraczka.
OK
Jest Kwas na całej lini, u mnie piszczy wentylator, stuka coś w nagrzewnicy, uszkodzony od nowości nawiew na szybę.
Serwis bawi się w zamawianie części już 3 tygodnie i dalej nie wiedzą co zrobić chyba to zgłosze wyżej.
U pasarzera jest wystarczająco miejsca, u kierowcy nieco za mało miejsca na prawe kolano ale z czasem nawet jest wygodnie.
Wyciszenie jest dobrze zrobione, reklamowałem opony bo za bardzo było szum słychać i uznali
miasto 7,2/100 przeglądy jeszcze nie wiem, w sumie nic mniej niż napisali w danych technicznych (tylko troche wiecej wyciąga 165km/h i jeszcze był zapas, tylko drogi nie staneło)
w środku roku strasznie rwali ceny, a pod koniec dodawane były bajery do wersji średniej że prawie najbogatrza wychodziła, troche szkoda... jak się kupi w środku roku
Nagrzewnica, wentylator piski,
brak poważnych