: Mocna blacha uderzyła we mnie koleżanka ze studiów jej ford Ka miał rozbity pyszczek a pandzia tylko drobne rysy i małe wgniecenie
Autko posiadam już kwartał i sporo już nim przejechałem tak więc: Wygodne,zwrotne, w miarę funkcjonalne oraz ładne autko wada to: nazbyt przechylenie się na boki przy skręcie niezbyt dobre materiały i mały bagażnik ogólnie autko warte polecenia zarówno dla młodych kierowców zaczynających przygodę z motoryzacją (chłopaków i dziewczyn) jak i starszych kierowców zarówno dla sigli jak i rodzinki :)
Mimo,że to tylko 1.1 mpi 54 km silnik całkiem fajnie radzi sobie z autkiem zarówno w mieście jak w trasie fajnie się zbiera lecz więcej niż 140/150 km/h nie polecam jeździć grozi utratą panowania nad autem.Faj nie współpracuje z LPG więc oszczędna jazda
Tu jest pies pogrzebany niezbyt fajnie pracuję na plus znajduję się pod ręką obok kierownicy, co jest świetną sprawą
W moim Autko nie ma ani ABS Ani wspomagania kierownicy, ale prowadzi się bardzo dobrze, dzięki temu autku wiem że umiem prowadzić i sprawia mi to frajdę Hamulce nie raz uratowały mi skórę bardzo dobre
nie najgorsza
Wszystko co niezbędne pod ręką. Lewarek skrzyni biegów, otwieranie szyb elektr. oraz radio znajduję się na środku i to fajnie wysoko co sprawia że nie trzeba odwracać wzroku i uwagi . deska rozdzielcza przejrzysta i prosta rewelacja
Szybko się nagrzewa, dzięki czemu szyby odparowują i jest ciepło oraz całkiem fajnie działa nawiew i można włączyć pseudo klimę co daję fajne uczucie chłodu
Tu miłe zaskoczenie 4 osoby mieszczą się podróżując wygodnie.Dla mnie dla osoby o wzroście 180 cm pozycja za kierownicą jest bardzo wygodnie może trochę za wysoka (jak stoje pod światłami muszę się mocno wychylić by zobaczyć jakie światło ;) i jeszcze o dziwo ktoś się za mną mieści fotele wygodne.Pracuję jako masażysta więc wiadomo muszę czasem jechac do pacjenta więc stół zmieści się bezproblemu i jeszcze zmieszczą się 2 osoby
Nie jest specjalnie głośno idzie rozmawiać słychać przy większych prędkościach lecz brzmi bardzo przyjemnie
Jestem Studentem oraz pracuje jako masażysta na stażu więc wiadomo. za niewiele ponad 66,88 zł mam pełen bak gazu , na którym wg moich obliczeń przejadę 320 km albo 3 tygodnie,więc rewelacja części tanie . Za 650 zł wymieniłem zawieszenie,hamulce i rzeczy eksplatacyjne więc rewelacja i mogę się cieszyć autkiem :)
Moją Pandę kupiłem za 6000 zł jest to jedna z pierwszych pand więc wiadomo ubogie wyposażenie(brak wspomagania,ABSu, Obrotomierza klimki, poduszek powietrznych) ale za to jest tania w eksplortacji i nie ma co się zepsuć wiadomo coś za coś
czasem coś skrzypnie czasem puknie ale taki już jej urok jak to rzekł mój mechanik :)
Brak.godna zaufania
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 MPI 54KM 40kW