Pandę kupilem tylko w dwoch celach zeby sie poruszac z punktu a do punktu b, nie mozna oczekiwac nic wiecej zwazywszy na cene, drugim powodem jest to ze mieszkam za granica i tutaj eksploatuje to auto wiec koszta serwisu sa o wiele wieksze niz w pl. Co do zawieszenia nie moge sie nic wypowiedziec bo w kraju w ktorym autem jezdze trudno znalesc jedna dziure na drodze wiec zawieszenia przewazie padaja po 15 latach eksploatacji aut...
JAk dla mnie okej, wiadomo kazdy znajacy sie na autach wie ze nie mozna za wiele oczekiwać od takiej jednostki napędowej, wiec bawi mnie jak ktoś pisze ze silnik za słaby czy cos... proponuje kupic sobie touarega 5,0Tdi i wtedy poczujecie moc...ups zapomniałem jezeli myslisz o kupnie to pewnie nigdy cie nie bedzie stać na takie auto....a jak kupisz to cie rachunki za rope zjedza :D
Skrzynia jest spoko nigdy nie miałem z nia problemow, wiadomo wsteczny czasem zaskrzypi jak mi sie spieszy ale to normalne nawet w lepszych autach.
Auto nie nadaj sie do szybkiej jazdy, zakrty trzeba brac ostrożnie, ale mysle ze jak ktos kupuje Pande to chyba raczej zeby sie nie scigac.
Mam 187cm wzrostu i waze 110kg wiec nie radze sluchac bzdur ze widocznosc jest slaba jak sie fotel odsunie do tyłu bo jest naprawde okej!!!
To auto nie nadaje sie dla rodziny, i nie mozna od tego od niego oczekiwac kazdy kto mysli ze w aucie z segmentu najnizszego znajdzie miejsce jest głupcem i uważam że nie mozna tego oczekiwac od tych aut.
To jedno z najtanszych aut na rynku wiec cudow nie ma ale przez telefon da sie pogadac przy ponad 100km/h.
Auto jest warte ceny, zwlaszcza polecam kupno autka rocznego lub 2 letniego, jezeli potrzebujesz auta jedynie do jazdy po miescie i na zakupy Panda bedzie dobrym wyborem, wszedzie sie nia wcisniesz!
Jeszcze mnie auto nie zawiodło, wiec moge powiedziec ze dotychczas jest nie zawodne, podczas ostatnich 50tkm wymienilem caly rozrząd z pompą wody oraz przednie hamulce i tyle, koszta najnizsze jakie moga byc bo to auto małe.
Żadnych wiekszych usterek!
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 MPI 54KM 40kW