Przyznam że po trzech latach jestem gotowy go sprzedac lub zamienic na większy, szybszy i dużo bardziej komfortowy bez dwóch zdań.
Ciężko wchodzi 1 i wsteczny jazda przeważnie po mieście przebieg 22000 to niewiem czyja to wina moja czy auta,może za mały przebieg do rocznika?
Nic nie puka nie stuka ale oryginalne Pirelli tak hałasują że chyba je zmienię.
Gdyby nie przedni lewy słupek który dośc poważnie zasłania widocznośc to była by 5.
Wszystko w zasięgu ręki, obsługa intuicyjna
Zeby odparowac szyby w deszczowe lub śnieżne dni musi byc uchylona szyba,a prędkośc wentylatora nie mniejsza niż na 3 położeniu.
2+2 rodzina to miejsca jest wystarczająco.
Ogólnie cicho.
Do sierpnia spalał z ręką na sercu maksymalnie 6,3 jeżdżąc po mieście,we wrześniu po zatankowaniu spalił 11! myślałem że wskażnik sepsuty,tankuję drugi raz też 11! i tak teraz pali cały czas w moment taka awaria.Byłem w serwisie zdiagnozowali i co czysty jak nowy,mam go od nowości i tankuję od początku shell 95 v-power.Może ktoś miał taki problem,ktoś może mi pomóc??
Dałem za niego 27000 golas,wtedy fascynacja,teraz zadowolenie przeplata się z wątpliwością czy warto było,może lepiej było kupic większy i wygodniejszy?
W zasadzie leję paliwo i jeżdżę + przeglądy w aso raz na rok,ale z tym spalaniem teraz to nie wiem co sądzic.
Brak usterek do sierpnia,potem spalanie jak w limuzynie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.1 MPI 54KM 40kW