Kupilem to auto po smiesznie malych pieniadzach wlozylem w nie przez rok 300zl ( z tym ze za robocizne nikomu nie place, sam sobie rozkrecam :))Polecam z tym silnikiem palio czy siene naprawe do codziennej jazdy i nawet na urlop bomba, taniocha
Silnik ma przejechane 230 tys. km pali na dotyk i pracuje jak pszczolka, jest bardzo zwawy, lubi wysokie obroty, troche glosny ale po tylu latach i z takim przebiegiem nie mam na co narzekac, silnik bomba 180km/h bez wysilku, naprawde mocny motor, ale niestety pali jak smok, przy mojej jezdzie pali (naszczescie gaz) w miescie 15litrow, ale za to w trasie 8-9 przy rownej jezdzie 120-130
Nie moge narzekac, bez zastrzezen
potrzebne sa dobre opony i auto naprawde niezle trzyma sie drogi, czeste wymiany gum stabilizatora, nie sa drogie i naprawa tez nie ale sam fakt i czestotliwosc, produkowali go w polsce wiec powinni to przewidziec :)
Super
z przodu jest super, wygodne fotele,w trasie 6h bez bolu plecow, ale duzo traci przez miejsce z tylu, z tylu jest koszmar, plastiki nie najgorsze, po 12 latach nie skrzypia nie trzeszca, wszystko dziala :) No i blacha w ocynku, rewelka ani grama rdzy czy chociazby nalotu, made in poland to jest to!!
paruje!!! ale szybko sie nagrzewa, dmucha cieple po paru chwilach od odpalenia.
juz pisalem w ergonomii :P
glosny silnik!!!
pali jako smoczysko ktore zjadlo papryczke chilli :) tylko LPG!!
Czesci taniocha, cena zakupu taniocha, tylko zlopie jak glupie :p
tylko wymiana rzeczy typowo eksploatacyjnych, BOMBA
Wszystko super + gumy na stabilizatorach, za dobrze byc nie moze :p
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 101KM 74kW