Ogolnie super auto do tyrania i dla osob nie majacych wygorowanych ambicji . Jest lepsze niz sie wydaje czego nie moge powiedziec o swoim prywatnym A4 avant , bedacym kompletna klapa finansowa [oddam w dobre rece pol darmo]
Po kilkunastu autach firmowych takich jak skoda felicja , fabia , vw polo kombi , caddy i kilku innych podobnej wielkości -niezłe auto -stosunek ceny do funkcjonalności -super .
Kultura pracy -taka jakiej można się spodziewać po aucie kosztującym grosze .
Silnik taki sobie-dość elastyczny w porównaniu z vw , paliwożerny , z klasycznym fiatowskich wstrętnym gangiem.
Średnia -lepsza niż w vw polo ,nieporównanie lepsza niż w felicji .
OOO wielki plus . Oki-trzesie i trzeszczy ale wyczuwalność samochodu to coś czego niemcy za chiny ludowo-demokratyczne nigdy nie pojmą [pewnie dlatego muszą tyle elktroniki montować do aut sportowych hihihi niemieckie auto to szajs za duże pieniąchy]
Przyzwoita
To zalezy -bagażnik zadziwia , ogólnie dużo miejsca -natomiast brak schowków , uchwytów itp -niby duperszwance ale miło byłoby ,gdyby były .
Niestety wielki minus tego auta-ono nie posiada wentylacji.
w porzasiu
Nie posiada w mojej opcji
Auto dużo pali ale na gazie da się to przełknąc. Ceny pozornie drogie ale zamienniki już nie . Koszty robocizny ze wzgledu na prostote mechaniczna zerowe ...byle nie w serwisie . Tam jezzzuuu drogi -ogłupieli .
No jak wyzej-polecam tyraczom samochodowym
W sumie oki -jeżdzę bardzo dużo , auto nie płata figlów na ogol jak sie cos ma zpesuc wiadomo duzo wczesniej. Wszelkie usterki sygnalizuja sie dosc latwo . Linka gazu to jedyna drobna usterka jak mnie spotkala
Rozrusznik mi padl ..nie do konca ale padl