Tylko 1.9 jtd. Doskonały silnik mocny trwały i naprawdę ekonomiczny.
Rewelacji nie ma. mało precyzyjnie wchodzą biegi. Na plus wydodnie umiejscowiony lewarek skrzyni biegów.
Dzięki temu że auto nie jest długie a jest za to szerokie dobrze wchodzi w zakręty jak na vana. Manewrowanie po zatłoczonych parkingach tez nie przysparza takich problemów jak w innych vanach.
To istna szklarnia widoczność jak z kombajnu.
Wszystko na swoim miejscu komplet pasażerów wchodzi bez mydła nikomu nie jest ciasno. Tylko dźwignią hamulca ręcznego można się wykastrowac trzeba uważać.
Jak na taka szklarnie nie jest źle ale fakt ze w zimie nagrzewnica zaczyna dmuchać letnim powietrzem dopiero na wiosnę ? za to w lecie klima daje rade.
Istny kosmos. Trzeba uważać żeby się nie zgubić.
Silnik diesla słychać wyraźnie ale nigdy mi to nie przeszkadzało. Powyżej 120 km/h robi się głośno od oporu powietrza.
Auto 6 osobowe a pali mniej jak małe nowe clio. Najoszczedniejszy samochód jakim jeździłem. Części na przyzwoitym poziomie cenowym.
Auto za piątkę(5tys) na piątkę. Za naprawdę śmieszne pieniążki można mieć naprawdę śmieszny pojazd i śmiać się codziennie do siebie... ze szczęścia.
Jak na fiata nie jest zle. Coś tam stuka coś tam puka ale nigdy mnie nie zawiódł a zrobiłem nim 20 tys w niecały rok.
Raz urwała mi się linka sprzęgła i raz rozciekla się chłodnica.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 JTD 105KM 77kW