: Wahacze, łączniki stabilizatora - wymiana co 50tkm
: Klamki, zwłaszcza tylnej klapy. Totalne nieporozumienie i drożyzna. Albo się rozpadają, albo nie działają (tylna)
Wierne autko ze sporymi możliwościami, na którym można polegać i nie zbankrutować.
Tak sobie, z niewielkim plusem. Przy 2os i 1 walizce całkiem nieźle, nawet spore zaskoczenie in plus. Jednak 5os+pies+12wiaderek moreli (obrodziło w tym roku) to już dynamika starego Poloneza na gazie. Kultura - przeciętna, ale nie jest źle.
Jak na razie to najlepsza skrzynia na jakiej jeździłem. Nawet nowiutki służbowy Merc nieco jej ustępuje.
Nieco buja, a wcale niezbyt komfortowo (mam wszystko nowe - od wahaczy, do amorków). Jednak w granicznych sytuacjach czuć jeszcze spore rezerwy. Ogólnie OK
Nie narzekam. Tylko przodu za Chiny wyczuć nie mogę.
W normie.
Słabo odparowuje w ulewy i zimą. Ogrzewanie całkiem całkiem.
W tej klasie - super.
Raczej słabawo. Wszędzie wyje i świszcze wiaterek. Ale do 90km/h całkiem komfortowo.
Ogromne zaskoczenie. Jak na wielkość silnika i auta, to więcej niż świetnie. Dopiero \"full power\" nad morze z wyprzedzaniem przez 60% drogi przekroczyło 9l/100km
Nie odbiega wiele jakością od bardziej cenionych i droższych w klasie, a nieco przewyższa walorami.
Poza tym że przeżyła 5 stłuczek, to całkiem nieźle. Ale lubi to i owo odpaść, zaciąć się, wyrobić, czy przestać działać.
Z poważnych to tylko wuja załatwił pasek rozrządu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 103KM 76kW