MNoże nie rewelacja, ale polecam gorąco Mareę. Niedrogi, niezawodny, nie budzący zainteresowania złodziei, samochód.
Sprzedałem to autko kilka tygodni temu za marne 9000!. Kupiłem Opla i przysięgam, że nigdy więcej takiego błędu bie popełnię...Silnik super.
Bez problemów, czasem wsteczny :zgrzytnął" i należało wówczas jeszcze raz wysprzęglić.
Przyzwoity. W miarę komfortowo, ale za bardzo hałasuje na wszelkiego rodzaju nierównościach. Opel ma lepsze zawieszenie.
Ok.
Cenię właską stylistykę zwłaszcza, że udany design idzie w parze z ergonomią.
Można wytrzymać - moje autko nie miało klimy....
Dla użytkowników o przeciętnym (178) wzroście samochód to wygodny i w miarę przestrzęnny.
Dobrze słychać silnik, świetnie słychać opony i rewelacyjnie wszystkie napotkane dziury, a tych na naszych drogach nie brak.
Cóż...kiedy używałem "Marysi" benzyna była nieco tańsza.
Ogólnie do przyjęcia. Naprawy zdarzały się rzadko, a jeśli już to raczej z rozsądku - nigdy nie zawiódł mnie ten samochód. Żresztą starałem się nie dać mu tej satysfakcji :)
ok. * Mój egzemplarz blisko rok stał w salonie jako wystawka więc zapłaciłem znacznie taniej (40.tys) niż za auto nowe (wtedy chyba 52 tys.)
Zawsze sprawny - trochę denerwujące usterki jak spryskiwacz, żarówki i mocno korodujący tłumik. Poza tym w porządku.
Nie odnotowałem poważnych usterek..., a używałem to autko niemal 8 lat*.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 103KM 76kW