Samochód wygodny, przestronny, spory bagażnik, miły w prowadzeniu, trochę sportowy wygląd i brzmienie silnika. Zależy co kto lubi.
Lubi wysokie obroty, nawet ok 4 tysięcy. Dla mnie raca silnika brzmi trochę sportowo, co mi się podoba. Stojąc za samochodem, słychać charakterystyczny odgłos pracy, nie występujący w, jak dotąd, innym modelu, z którym się spotkałem
U mnie występuje minimalny problem z biegiem wstecznym, poza tym działa bez większych zarzutów
Dla mnie bez zarzutów
Po prostu trzeba się przyzwyczaić, problemem mogą być parujące szyby zwłaszcza w zimie, ale trzeba znaleźć na to swój patent :)
Bez większych zarzutów
Wszystko "pod ręką"
Jak na tej klasy samochód, sporo miejsca w przodzie i w tyle, również spory bagażnik. Nawet dla 5 osób będzie wygodnie
Jak to Fiat... przy wyższych obrotach go słychać, ale i tak uważam, że nie jest aż tak źle
Każdy chciałby, żeby jego samochód palił mało. Moja Marea w mieście bierze ok 8 l.
Cena to pojęcie względne, dla kogoś cena tego samochodu będzie niczym, a dla innej osoby sporym wydatkiem. Powiem tylko tyle, że nie żałuję wydanych pieniędzy
Jak na razie jedynie wahacze, ale to normalne na naszych drogach (mały problem z wolno zamykającą się szybą elektryczną).
Czasem wypadnie jakiś suwak, pokrętło, plastik
Jak na razie brak, oby jak najdłużej
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 103KM 76kW