Ocena kierowcy - Fiat Linea Sedan

zadowolony, 13 lat temu
Silnik 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW
Rok produkcji 2010
Fiat Linea Sedan 1.4 T-Jet 16v 120KM 88kW 2007-2010 - Oceń swoje auto
Silnik : niesamowicie dynamiczny, z wielkim momentem obrotowym. na 2 biegu mozna przypadkowo \"spalic gume\" przy mocniejszym wcisnieciu pedalu gazu
Elastyczny, mała turbodziura, zrywny doskonałe przyspieszenie, cichy, nie za wiele pali
na początku biegi wchodziły \"gumowo\" po czasie się wyrobiło wszystko i teraz zaskakują doskonale. moze nie tak jak w japończykach ale naprawdę dobrze
Zawieszenie dobrze zestrojone do tego silnika choć oprzy wiekszej mocy juz by nie dawalo rady.
Grube słupki przednie tworzą dość sporą martwą strefę ograniczają widocznośc a przez tylną szybę to gwiazdy można podziwiac. poza tym ok
dla mnie wszystko pod ręką, wygodnie, fotele wygodne dużo miejsca z przodu i z tyłu
doskonała wydajność wentylacji, szybko sie nagrzewa i bardzo szybko zaczyna działać klimatyzacja (manualna). troszke głośny wentylator na 4 biegu ale to może być odczucie subiektywne
co tu pisać. wygodnie i przestronnie
Tutaj jestem bardzo zaskoczony wyciszeniem auta w środku. jest naprawdę ciche nawet na bardzo wysokich obrotach.
tak jak się spodziewałem przy normalnej jezdzoe z przewagą miejskiej 4-5 osób w aucie bez ekoświrstwa ok 7,6 - 7,8 l /100 km. Komputer pokładowy bardzo dokładnie podaje srednie spalanie. zmierzone
szukałem auta z mocnym silnikiem wygodnego i dobrze wyposażonego. znalazłem
10 000 km i najmniejszej usterki
jak wyżej