Ocena kierowcy - Fiat Linea Sedan

Silnik 1.4 8v 77KM 57kW
Rok produkcji 2009
Okres użytkowania: 1 rok
Fiat Linea Sedan 1.4 8v 77KM 57kW 2007-2010 - Oceń swoje auto
Karoseria : Oprócz silnika wszystko.
Ładne przestrzenne bogato wyposażone z dużym kufrem za rozsądne pieniądze.A propo ktoś opisywał w komentarzach ,że jego znajomy kupił wspaniałą skode fabię z super wypasem.Prawda wygląda zupełnie inaczej.Na początku roku gdy szukałem samochodu rodzinnego odwiedziłem równiwż salon skody.Niestety po ofercie jaką mi przedstawiono zrezygnowałem.Po rabacie 2000 i okazyjnym pakiecie FUN za 600 złotych w skład którego wchodił centralny zamek otwirany z zamka i szyby przednie elektryczne samochó wyniusł 47 000.Wersja kombi z silnikiem 85 Km.posiadała klimatyzację+ dopłata za metalic wspomaganie abs i nic więcej.Według mnie osiągi ma w miarę przyzwoite ale w środku jak i na zewnątrz wygląda jak wóz drabiniasty.O chromie w dolnej części atrapy , zapalnice, felgach 17 aluminiowych,radiu,dodatkowym wykończeniu na konsoli środkowej,kole zapasowym,otwieraniu zamka z kluczyka jak również kufra ,komputerze , wykończeniu skórą kierownicy wielofunkcyjnej i gałki zmiany biegów , halogenach,lusterkach elektrycznych podgrzewanych , listwach ochronnych dzwi w kolorze nadwozia zderzaków i lusterek i wielu innych rzeczach za wyżej wymienioną kwotę można zapomnieć.Tak wię zanim ktoś coś skomętuje to lepiej nich się osobiście zapozna a nie bazuje na danych typu ktoś coś powiedział albo słyszałem.
Silnik do normalnej jazdy wystarczy.W miarę elastyczny i ekonomiczny do gabarytów i wagi samochodu.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 8v 77KM 57kW [l/100km]

6,9