: Ładna i nowoczesna karoseria,oraz bardzo bogate wyposażenie.
Uważam zakup samochodu jako trafiony.Spełnia zakładaną funkcję jako auto rodzinne 2+2.Wiedziałem że ni będzie posiadał jakiś kosmicznych osiągów ale do normalnej jazdy żonie do pracy lub z rodziną na zakupy lub raz w roku na wczasy wystarczy .Ładny i przestronny .W tej cenie (po dużym rabacie)innej marki nowego samochodu o tych wymiarach i tak bogatym wyposażeniu nie kupię.
Osiągi mizerne ,ale niczego więcej się nie spodziewałem po 77 KM. Kupując ten samochód zastanawiałem się nad osiągami. Namawiałem żonę na 120 konną wersję droższą ok. 10 000 tys.Stwierdziłem ,że nie ma sensu.Głównym użytkownikiem jest żona .Jeżdzi głównie do pracy w cyklu mieszanym z przewagą miasta gdzie mocy silnika wystarczy.Raz w roku w trasie na wczasy.Podróżując z rodzinną i tak nie uskuteczniam jakiś szaleństw.
Skrzynia biegów pracuje lekko i precyzyjnie .Czasami problem z wrzuceniem wstecznego biegu.
Bez zastrzeżeń jak na tę klasę samochodu.Dobrze zbiera nierówności i zakręty . Bardzo dobre opony Brigistone Turanza 1955516.
Widoczność dobra.Trochę słabsza przy cofaniu do tyłu.W opcji czujniki parkowania .
Wszystko na swoim miejscu.Utrudniony dostęp do pokrętła regulacji oparcia przednich foteli.
Wentylacja i klimatyzacja dobra . Nie stwierdziłem żadnych niedogodnień.
Dużo miejsca. Jestem jak również moja żona średniego wzrostu (do 180 cm.)plus doje małych dzieci. Przestrzeni z przodu jak i z tyłu w zupełności wystarczy.No i oczywiście bagażnik 500l.pozwala na zapakowanie wszystkich niezbędnych rzeczy.
Zadowalające .Do 3.5 tys. obrotów cicho . Powyżej i przekroczeniu 130 kmgodz.odczuwa się hałas.
Zużycie paliwa uważam jak na auto o tych gabarytach i masie jako nieduże.
Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry.
Po dłuższej eksploatacji zauważyłem kilka niedoróbek które denerwują ale nie wpływają na sprawność samochodu.
Jak na razie brak .Skomętuję po większym przebiegu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 8v 77KM 57kW