: aranżacja wnętrza, niedowierzanie posiadaczy lanserskich wózków typu SUV i kombi niby lepszych marek
wersja 170 koni optymalna ( 140 za mało! sprawdzałem, poczekałem na 170 ) na masę prawie 2 ton
to nie fiut! to jankes choć manual made in Mexico z Toluci, czyli ok
to podobno fiut, ale jest ok. uwaga! duża prędkość plus duży wiatr daje duże bujanie
brak krytycznych uwag ( a fotel mam w pozycji: najniżej, my wife w pozycji: najwyżej ). nie używam od zawsze lusterka wewnętrznego a zewnętrzne są ogromne plus .....parkasist
tu postawiłbym nawet więcej niż 5 ( prawo jazdy od 86r, lat 45, 30-40 tys. km rocznie = wiem co mówię )
absolutna rewelacja! w tym wypadku nie wiem czy to fiut czy dodż (krajzler)
to przemyślany wybór dla 5-osobowej rodziny więc sam zachwyt w porównaniu z konkurencją .....droższą o połowę
a jednak coś stuczka, coś zgrzytka i szeleści gdzieniegdzie oraz wyje .....czyli jednak fiut ( a zawieszenie sprawdzam co ok. 6 miesięcy bo włochom w tym temacie nie wierzę!!! )
fizyki nie oszukasz: 180 km/h w kwadratowym nadwoziu = 15 l/100km, 120 km/h = 6 l/100km, korek w mieście = 10 l/100km, 90 km/h z wiatrem = poniżej 5 litrów, itp. itd. do serwisu mam daleko ale tanio w porównaniu z tym co na miejscu. DOTYCHCZAS NIC NIE NAPRAWIAŁEM
a tam ............... na radio była akcja serwisowa a wymianę baterii w obu pilotach można chyba przemilczeć
no brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Multijet II 16v 170KM 125kW