Jest dobrze postemp jest widoczny i odczuwalny w porównaniu do poprzednika
Silniczek super , z 2 tonami nadal cięgnie jak tur. Cichy i kulturalny
Mogło by być lepiej gdyż 2 i 4 sż za blisko.
Oczywiście jak na busa . Mam ESP oraz samopoziomujące zawieszenie , auto jest neutralne nawet z ładunkiem.
Za grube słupki przednie , do tyłu ekstra , wynalazek z kamerą widoku wstecznego doskonały
Za mało uchwytów na puszki butelki , schowek na laptopa pomieści tylko jakiśmikry comp , za płytkie półki pod sufitem
Klima automatyczna
Ja się mieszcze
jak na busa dobrze, nawet na autostrtadzie przy wyższych predkościach
Max. 13,5 litra , min 8,5 litra , średnio 11 litrów więc nie jest źle , a nadmienie że jest po tuningu ma teraz 188 KM i 485 Nm
bardzo dobrze nigdzie nie kupiłbym busa 15m3 za 100 tyś netto z ESP , klima aut., 160 KM , radio MP3 , w metaliku , czujniki deszczu zmieszchu , fotel na resorach , drzwi 270 stopni , lewe drzwi boczne , kamera widoku wstecznego i wiele innych . W mercedesie chcieli 155 tyś.
Mnie w przeciwieństwie do innych nic w aucie nie szwankuje , ale potwierdzam opinie iż bardzo dużo zależy od dealera i tego co wychwycą podczas przeglądu zerowego , mam dwa takie auta na pełnym wypasie i jest wszystko ok , moja rada kupujcie w warszawie lub bielsko białej wtedy wpadek nie będzie , a i upusty dają większe.
Bez zastrzeżeń
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 Multijet Power 157KM 115kW