daje najwyzsza ocene dla tego ze lubie ten samochod i szanuje go, sprawia mi duza przyjemnosc jazda nim w trase, jest malo konfortowy ale jak go sie zaladuje to nie odczuwa tak sie dziur i nierownosci
bardzo dynamiczny i oszczedny (na trasie sprinterki nie daja rady) pusty pojedzie bez problemu 160 (90kW)
raczej w porzadku w sumie nie mialem nigdy problemow, mogla by byc bardziej precyzyjna ale nie ma co sie czepiac
do 120km/h jest ok ale powyzej juz trzeba uwazac ale przeciez to nie sportowy samochod
bardzo dobra bez zastrzezen
mozna by sie tu przyczepic ale ogolnie jest ok
kierowca ma duzo miejsca ale jak wezmie sie dwoch pasazerow to maja ciasno niestety
sam nie wiem:) czesto slucham glosno muzyki, jest glosno ale mozna przywyknac
oszczedny skurczybyk, czasem mnie zaskakuje ale pow 115 robi mu sie wir w baku
nie ma lepszego dostwaczaka w tej cenie
jezeli sie skacze kolo niego, robi sie przeglady itp to jest ok, jedno co mnie czasem w^&$&^( to to ze piszcza hamulce strasznie i to nawet przy normalnej jezdzie na wprost (nie tylko przy skrecie) , szczegolnie dokuczliwe w miescie przy otwartych szybach, w serwisie fiata powiedzieli mi ze tak bedzie i koniec nie da sie tego zrobic!
moje ducato bylo bite z przodu dosyc mocno i mialo wymienione sporo czesci na nowe (koszt naprawy 32tys ) ale cyka jak zegarek ale moze to dla tego ze ma nowe czesci? Ogolnie nic sie nie psuje a woze nim ciezkie piaskowce i marmury,
- zużycie paliwa dla silnika 2.8 TD 122KM 90kW