: z racji tego,ze wnętrze jest całe plastikowe to zaskoczyło mnie tym,ze nie piszczy!!!!!!! i nie są podatne na zmiany temperatur
dobre auto,kasa uważam odpowiednia,a wiec wszystko OK
jednostka 1,4 słaba,do 100km to jeszcze jak Cie moge,ale powyżej to już męczysz samochód. Na trasy do wyprzedzania TIRa to potrzebujesz troche miejsca,zdecydowanie to nie jest RAKIETA,dla mnie za słabyyyy
biegi wchodzą super,trochę wsteczny ,,jęczy\",ale ogólnie OK
narazie ok,zobaczymy za jakiś czas, trochę trzesie na nie równościach,ale jak sie wrzuci ze 100kg na pake to ,,płynie\"
ogólnie ,,panorama\" , choć słupki boczne przeszkadzają na skrzyżowaniach,ale to nie tak poważna wada
z racji mojego wzrostu kolano wbija mi sie w obudowe lewaraka zmiany biegów i na dłuższych trasach męczy mi sie noga, na tylnych siedzeniach trzepie innych,ale......to jest niby dostawczak
jak dla mnie za długo musze czekać na ciepłą kabine
spoko,nie narzekam
do 100km/h to kultura jest,powyżej trosze gorzej
8,5l.100 - jazda ,,pedalska\" (do 100km)
10l/100- jazda,,wyczynowa\" ile fabryka dała
ogólnie po mieście i na krótkich trasach to 9l/100 trzeba liczyć
spalanie podane w gazie
kasa uważam odpowiednia, proste wykonanie,same plastiki ,ale to w końcu ,,wół\" roboczy
narazie to świerzy towar,a wiec po za przegladami i laniem gazu to nic sie nie dzieje,a podkreślam,ze to auto nie stoi tylko lata co dziennie