: Silnik choć tylko 1.8 ciągnie świetnie ale jego sportowy temperamęt budzi się dopiero po przekroczeniu 4000obr/min
Podsumowująć: ten samochód jak powiedziano mi na forum jak szukałem dla siebie \"kupuje się sercem a nie rozumem ...\" :)
Silnik pracuje z lekkim pomrukiem, jest elastyczny i ciągnie na każdym biegu.
Autko śiwetnie trzyma się drogi, jest niskie i nie buja na zakrętach. Troszke odczujemy na naszych polskiech dziurach :)
Widoczność tył: kiepsko, gdy by nie lusterka nie widzielibyśmy nic. Powoduje ten stan rzeczy podniesiony tył (taka sylwetka)
Widoczność przód: wpożądku
Ogzrewanie trzeba przyznać ma dobre, w chłodne dni szybko nagrzejemy wnętrze.
Klimatyzacja też świetnie się spisuje.
Przystrzeń dla dwuch osób z przodu jest dość duża troszke ciaśniej robi się z tyłu.
Jedno jest pewne jest go dużo więcej nież w Tigrze :)
Co do wyciszenia, pomrók silnika jest słyszalny, ale dla wielbicieli samochodów sportowych nie będzie to przeszkadzać :)
Jest to samochód sportowy więc musi być troche wyższe, to nie Lupo :)
Trasa kąplet 4 osób 8litrów/100
a jazda na krutkich odcinkach średnio 10 litów
w moim przypadku samochód pracuje między 2500 - 3500 obr. im ich więcej tym spalanie będzie rosło!
Wydatek na paliwo rekąpensuje frajda z jazdy :)
Full wyposarzenie,świetne osiągi,niespotykany i nie oklepany wygląd. Za tę cene wszystko to mamy! OPŁACA SIĘ! :)
Coupete posiadam od listopada 2008r. póki co usterek brak.
Co do usterek zapraszam na forum Fiata Coupe tam można dowiedzieć się wszystkiego i rozwiać wszelkie wątpliwości :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 131KM 96kW