Gdy o autko się dba odwdzięcza się , małe poręczne dla ludzi z wyobraznia przecież to nie rajdówka więc nie ma co za wiele wymagac prosta konstrukcja wiec obsługa też autko dla jednej dwóch osób choc widziałam tak obciążone że żal patrzec a potem narzekanie to złe itp
trochę brakuje mocy między 4 a 5 ale to pewnie przez gaz zreszta nie można za wiele wymagac pozatym wcina olej delikatnie , reszta bez zarzutów
trochę ciężko wrzuca się wsteczny pozatym kwestia wprawy bo dzwignia dosyc długa
amortyzatorki poleciały ale cóż polskie drogi i tak dzielnie sie trzyma
znośna tylko czemu nikt nie pomyślał o schowku zamiast tej bezużytecznej półki z przodu
nzgrzewa się porządnie tylko jak stoi w miejscu w trasie go nagrzac to jest problem
wbrew pozorom dużo miejsca , można sobie poradzic
powyżej 100km/h hałasuje ale do 100 jest znośnie
pali 7/8 ale nie oszędzając na trasię sporo mniej , ktos z lżejszą nogą mógłby zejśc poniżej napewno , części tanie, częśc napraw da się wykonac samodzielnie , dobry dostęp do oryginałów i zamienników części
za takie pieniążki myślę że lepsze niz jakiś wrak z zachodu
nie jest żle ,na szczęście nie są ąż tak uciążliwe , poprostu trzeba dbac , odpalało przy takich mrozach że byłam mile zaskoczona
jedyna poważna naprawa to uszczelka pod głowica i tak długo wytrzymała no i rozrzad alę miał prawo
- zużycie paliwa dla silnika 0.9 i.e. S 39KM 29kW