Autko mimo swoich wad jest naprawde przyjazne. 900 jest autkiem bardzo zwawym ale przy pelnym zaladowaniu pewnie maluch bylby szybszy :) Sporo drobiazgow sie sypie ale nie wymagajmy cudów po 10 letnim samochodzie. Jak nie zaluje pieniedzy wydanych na to autko bo spedzilismy ze soba udane 2 latka...
Jak na 900 cm osiagi ma niezle... wiadomo ze porshe to to nie jest ale nie ma sie czego wstydzić na światlach :) Inna sprawa jest fakt ze dopiero przy 3 tys obrotów silnik zwawo jedzie ale ja nie narzekam.
Akurat w moim egzemplarzu skrzynia nadaje sie juz dawno do wymiany :) sa problemy z wlozeniem 1 i wstecznego biegu.
Bez zastrzezen - niezle reaguje na ruchy kierownicy i specjalnie sie nie psuje nic.
Z racji gabarytów widocznosc wzorcowa wrecz :)
Bez klimy ciezko w lecie... :)
wbrew pozora na tylnej kanapie mozna wygodnie siedziec i nikt nie narzeka.
Ja mam glosny tlumik wiec sie nie wypowiem :)
Po miescie przy szybkiej jezdzie spali ok 6.5 ale na trasie jezdzac ok 90-110 tylko 5l wiec bardzo malo.
Sporo traci na wartosci.
Niestety co chwila cos sie psuje... jak nie rurka od nagrzewnicy to plastik trzymajacy srube od kokpitu i wszystko teraz lata :) Ponadto jakbym chcial wyliczyc ile kasy poszlo na naprawy to pewnie bym drugie tyle uzbieral...
Z powaznych rzeczy to wymienialem amortyzatory (polskie drogi), uszczelke pod glowica oraz oring uszczelniajacy bak :)
- zużycie paliwa dla silnika 0.9 i.e. S 39KM 29kW