: Rewelacja - 16lat i nic... Od spodu pokryty byl taką grubą spienioną pianką .Teraz oczywiście jest już trochę ogniska korozji pod spodem ale głównie elementów zawieszenia belki poprzecznej itp.
: Czuć każdą dziurę a obciążony bardzo siada (sprzeczność ?)
Jestem w stresie - potrzebuje w końcu kupić coś nowszego (na wiosnę 2011 będzie miał 16lat) i strasznie się boję że nie trafię tak dobrze jak z cieniaskiem. Ileż ja się napatrzyłem tych \"super rakiet\" (klamotów) w których psuje sie wszystko a moi koledzy bez przerwy latają do mnie żebym im naprawił to i owo... Najchętnie kupiłbym jakiś magiczny preparat po którym znów miałby stan jak w wieku 5lat...
Pali rewelacyjnie - uśmieszek na twarzy kiedy po postoju na parkingu przez całą noc przy 25-cio stopniowym mrozie odpala a \"super zachodnie\" złomy stoją z otwartymi maskami i zafrasowanymi właścicielami na poboczu
Jak zimny (mróz) trochę z oporami wchodzi 2-ka i wsteczny
Czuć każdą dziurę w drodze ale za to nie buja się i świetnie prowadzi
Chyba nie ma lepszej
Prosty samochodzik to i przeciętna ergonomia ale wystarczająca
OK - choć w czasie mrozów przydałoby sie \"sirocco\" :-)
Z przodu super , pasażer ma gorzej ale ileż to razy wozi się więcej niż jednego dodatkowego dorosłego pasażera ? - ja baaaardzo rzadko.
Słychać tylko szum powietrza i - ??? zawieszenie
Całkiem dobrze - jak miał 5 lat zrobiłem 2000km nad morze i z powrotem a średnia wyszła 4,9l/100km !
Na początku trochę przepłaciłem , ale po 11-tu latach używania samochodu który kupiłem gdy miał 5 lat wiem już że miałem szcęście że go kupiłem. Teraz często gdy wysiadam z niego po np. jakiejś dłuższej podróży klepię go po masce i mówię \"dobra maszynka...\"
no duperele , linka od ręcznego, sprężynka w zamku drzwi od strony kierowcy amorki o klapy bagażnika i takie tam
Jeszcze nigdy nie stałem w trasie ! Jeden raz był pchany (mróz 13st. i akumulator 5lat)
Jeden raz holowany na odcinku 1500m (padł styk w immobilizajzerze - czyli urządzeniu dodatkowym)
Po 15 latach (!!!) wymiana zbiornika paliwa bo zaczął \"rosić\" od spodu - koszt 120zł.
- zużycie paliwa dla silnika 0.9 i.e. S 39KM 29kW