Auto posiada swoje wady i zalety, ale mimo tego mogę szczerze je polecić osobom, którym nie zależy na tzw. "szpanie" tylko na aucie, które ma ich dowieźć z punktu A do punktu B zachowując przy tym minimum komfortu.
Silnik pracuje bardzo kultaralnie. Jednak jeśli chce się poszaleć trzeba go trzymać na wysokich obrotach. Dość elastyczny.
Czasami przy redukcji z czwartego biegu na trzeci lubi sobie zgrzytnąć. Ogólnie to nie jest źle, gdyby nie ten duży skok lewarka.
Ferrari to to nie jest, ale jak do spokojnej jazdy po naszych polskich drogach to ok. Dobrze tłumi nierówności. Źle trzyma się w zakrętach
Tutaj ogromny plus. Małe słupki, duża tylnia szyba. Widoczność jest naprawdę wzorowa.
Jak na tak stare auto to całkiem nieźle.
Jeśli nie ma się uszkodzonego termostatu i nagrzewnicy to w aucie już po chwili robi się cieplutko. W lecie bardzo pomagają uchylne szyby tylne.
O ile osoby jadące z przodu mają naprawdę mnóstwo miejsca o tyle z tyłu raczej powinno się przewozić dzieci
w 899ccm całkiem nieźle.
Tutaj naprawdę super. Miałem kiedyś malucha i w porównaniu z nim cc nie pali prawie nic. Oczywiście zależne jest to od stylu jazdy, ale jak ktoś kupuje cc to raczej nie jest nastawiony na sportową jazdę ;-)
Naprawde super. Częsci są tanie. Serwisowanie możliwe praktycznie wszędzie. Duża ilość zarówno częsci oryginalnych jak i zamienników.
Zawsze dowozi mnie tam gdzie chcę. Jedyne rzeczy które wymieniłem to, przycisk do automatycznego zapalenia światła wewnątrzac pojazdu gdy otwiera się drzwi. (koszt 5zł). Zepsuła mi się dźwignia migacza (nie odbijały) cały układ kupiłem na giełdzie za 15zł. Wycieraczki ;)
Musiałem wymienić chłodnicę i pompe wody, ale to normalne przy 160k przebiegu.